k2 Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Szukam ładnej obudowy pod P4. Ważne jest to aby miała 300watowy zasiłacz, miejsce na dodatkowy wiatrak z przodu iz tyłu, fajnie zeby byla czarna [ choc i tak ja przemaluje jak bedzie inny kolor] Chodzi mi o sprzęt od 200 do 300zł prosze o jakies sugestje, linki miło widzane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Szukam ładnej obudowy pod P4. Ważne jest to aby miała 300watowy zasiłacz, miejsce na dodatkowy wiatrak z przodu iz tyłu, fajnie zeby byla czarna [ choc i tak ja przemaluje jak bedzie inny kolor] Chodzi mi o sprzęt od 200 do 300zł prosze o jakies sugestje, linki miło widzane. :idea: tutaj zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 tu tez sa ciekawe 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 nie o to chodzi. wiekszosc sklepów internetowych to ja znam komputronik, balta, 4max,itp. chodzi mi o zaproponowanie danego modelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 dokładny model to troszke trudno zaproponować bo większość to po prostu NoName przejdż sie po sklepach i może trafisz na coś ciekawego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 tu tez sa ciekawe 8)człowieku nie wiem czy tym masz problemuz czytaniem napisałem do 300. na 4max nie ma czegos takiego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 tu tez sa ciekawe 8)człowieku nie wiem czy tym masz problemuz czytaniem napisałem do 300. na 4max nie ma czegos takiego... koles jak na razie to nie mam problemow z czytaniem , napisalem Ci tylko ze sa ciekawe, chyba ze nie doczytales sie tego ?! :evil: a jak chcesz miec fajan obudowa to kup sobie uzywany bigtower , zasilacz , spray czarny , pilke do metalu itp. po jakims czasie (zaleznym od twoich umiejetnosci) bedziesz mial super obudowe , jakiej nikt nie ma. qmasz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 MOdecom Imperial heheheh :) NIe żebym był jakimś zagorzałym zwolennikiem ale czujnik temperatury regulator obrotów wiatraków i ładny wygląd czyni z tej obudowy niezłą propozycję kosztuje coś 315.no i dobre rozmieszczenie wszystkiego w obudowie i rózne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 MOdecom Imperial heheheh :) NIe żebym był jakimś zagorzałym zwolennikiem ale czujnik temperatury regulator obrotów wiatraków i ładny wygląd czyni z tej obudowy niezłą propozycję kosztuje coś 315.no i dobre rozmieszczenie wszystkiego w obudowie i rózne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :)Jakis link ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 MOdecom Imperial heheheh :) NIe żebym był jakimś zagorzałym zwolennikiem ale czujnik temperatury regulator obrotów wiatraków i ładny wygląd czyni z tej obudowy niezłą propozycję kosztuje coś 315.no i dobre rozmieszczenie wszystkiego w obudowie i rózne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły :)Jakis link ?oto Link: http://www.modecom.pl/imperial_str.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Szukam ładnej obudowy pod P4. Ważne jest to aby miała 300watowy zasiłacz, miejsce na dodatkowy wiatrak z przodu iz tyłu,... no to juz nie musisz szukac 8) kupujesz Enlight EN-7237 z zasilaczem 300W PIV i juz - cena troche ponad 300zl zobacz np TU ma 300W zasilacz - jeden z lepszych ogolnie dostepnych w Polsce (taki akurat mam) - +5V/25A , +3.3V/20A lub 18A , +12V/14A (chyba tak, nie moge sprawdzic bo akurat mam zaslonieta "naklejke"), trzyma napiecia, jest cichy, itp obudowa MIDI TOWER - zatoczki - 2x3.5 - 4x5.25, niestety bezowa jak inne, ale mozesz pomalowac :wink: jak kupujesz w pudelku to masz od razu dodatkowy wentylator z tylu pod zasilaczem, a z przodu masz ramke na wentylator chcesz sobie poczytac o Enlightach to TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja mam obudowe taka jak tu z minimalnymi przerobkami muysle ze bylo warto, zreszta jeszcze ja bede dalej tuningowal :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 mhmmmm ja też za niedługo biorę się za wiercenie w niej dziur no i zrobię sobie jeszcze dyskoteke w środku :) ale narazie skupie sie na skompletowaniu sobie WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja mam obudowe taka jak tu z minimalnymi przerobkami muysle ze bylo warto, zreszta jeszcze ja bede dalej tuningowal :lol: Jak na moj gust to takie cos chyba trudno i szkodza przerabiac(poza robieniem dziurek) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja mam obudowe taka jak tu z minimalnymi przerobkami muysle ze bylo warto, zreszta jeszcze ja bede dalej tuningowal :lol: Jak na moj gust to takie cos chyba trudno i szkodza przerabiac(poza robieniem dziurek) ;) dlaczego trudno i szkoda ? dziurki to podstawa (wentyle, wlot/wylot) chce zalozyc jeszcze "okno" i troszke niebieskiego kabelka w srodku no i o konsolce na czole to nie wspominam takie tam drobne usprawnienia i wizualizacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja mam obudowe taka jak tu z minimalnymi przerobkami muysle ze bylo warto, zreszta jeszcze ja bede dalej tuningowal :lol: Jak na moj gust to takie cos chyba trudno i szkodza przerabiac(poza robieniem dziurek) ;) dlaczego trudno i szkoda ? dziurki to podstawa (wentyle, wlot/wylot) chce zalozyc jeszcze "okno" i troszke niebieskiego kabelka w srodku no i o konsolce na czole to nie wspominam takie tam drobne usprawnienia i wizualizacje :lol: No ja wlasnie o tym przodzie mowie, ani tego pomalowac ani nic, chodz wyglada ladnie. Ale to moje takie zboczenie, bo obudowe trzymam sobie w specjalnym miejscuw biurku, tak ze jej bokow nie widac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja polecam Enlight EN-7237 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 ja polecam Enlight EN-7237a jak jest z hałasem z zasilacza w tych obudowach, moze kots ma i moze takze wywalił kratke. prosze o info. [320 jesze zniose] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 a jak jest z hałasem z zasilacza w tych obudowach, moze kots ma i moze takze wywalił kratke. prosze o info. [320 jesze zniose] no przeciez pisalem ze ja ma - ale sam zasilacz :wink: jest cichy - standardowo wiatrak tego zasilacza pracyje z predkoscia 1400rpm - wzrasta ona jezeli temp. w zasilaczu/obudowie rosnie, niestety nie wiem do ilu (u mnie raz pracowal z predkoscia okolo 2000rpm) bo mam zasilacz na zewnatrz obudowy (ale akurat zasloniety ten bok z naklejka - jak juz pisalem), kratki nie wywalalem bo szkoda gwarancji - 2 letniej na dodatek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 tu tez sa ciekawe 8)człowieku nie wiem czy tym masz problemuz czytaniem napisałem do 300. na 4max nie ma czegos takiego... koles jak na razie to nie mam problemow z czytaniem , napisalem Ci tylko ze sa ciekawe, chyba ze nie doczytales sie tego ?! :evil: a jak chcesz miec fajan obudowa to kup sobie uzywany bigtower , zasilacz , spray czarny , pilke do metalu itp. po jakims czasie (zaleznym od twoich umiejetnosci) bedziesz mial super obudowe , jakiej nikt nie ma. qmasz ??? potwierdzam, ja kupiłem zgrzyta za 230zeta z zasilaczem 300w, teraz wygląda jak nie powiem co (czarna z czerwonymi wstawkami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...