metal Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Gainward niepróżnuje :!: :twisted: :D heh... gf4ti4200 gainwarda też będzie robiony na płyttce z gf4ti4600 !!! macie linka: http://www.sirius.pl/news.php?id=468&PHPSE...ebe7e9612288f90 :twisted: :D heh... i co wy na to ??? :))) [ i tak będziecie mówić że prolink lepszy i wogóle ale to się zaniedługo skończy :D :twisted: heh... ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Doskonała wiadomość, tylko żal mi że kupiłem tak wypasionego GF3 z Gainwarda..... Zaraz jak sprzedam GF3 to kupuje GF4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Cholerka. Ma kosztować najwyżej 930zł. Mało, ale ja ni mogę namówić starego na takiego za 760zł, a cio dopiero za 930 :cry: A poza tym mój proc tego nie pociągnie :cry: Jedyną dobrą wiadomością, jest to, że może normalny Gainward 4 4200 potanieje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 cena :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...