Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Witam Mial ktos z Was do czynienia z w/w kartą. Na stronie www.procomp.pl piszą, ze na swoje karty dają wieczystą gwarancję. Jak z jakością tych produktów? Ceny mają niezłe - za Radka LE 64 MB ok 600 zł. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ladnie to wyglada skad zes wziol cene ja jakos sie nie dopatrzylem cennika zuc konkretny link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 krazy opinia o procompie, ze to najwieksze gowno jakie mozna tylko kupic ;], ale jesli Ci to nie przeszkadza kupuj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ..bo dostałem od pewnego goscia cennik a poza tym dzwoniłem do jednego ze sklepów wymienionych w "Kontaktcie" z firmą. Tylko teraz nie wiem jak to jest z tym Procomp - jak z jakością karty. Na www.in4.pl był test takiej karty ale dość stary ten test i nie wiem czy Procomp nadal robi tak ładnie karty. A wiem od Krisa z www.twojepc.pl ze Procomp tylko "pakuje" karty OEM...ale z drugiej strony skoro dają wieczystą gwarancję (tak piszą na stronie) to chyba muszą robić jakąś selekcję tych kart. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ...teraz mam problem. Mogę kupić niemal nową kartę Leadtek GF3 Ti200 64 MB za około 500 zł, czekać jeszcze ze zmianą karty (powiedzmy do sierpnia) albo kupić jakiegoś syfiastego Radka 8500. I co tu począć? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 na Twoim miejscu kupilbym tego geforca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Z procompem trzeba uważać, często sprzedają (pakują) karty z zaniżonym traktowaniem pamięci nie informując o tym. Ja kupilem kilka sztuk o traktowaniu 275/275 a mialy byc 250/250, więc tak na pewno nie wiesz co kupujesz do końca. Jeśli chcesz mam jeszcze na zbyciu 2 sztuki o pełnym traktowaniu za 610 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Z procompem trzeba uważać, często sprzedają (pakują) karty z zaniżonym traktowaniem pamięci nie informując o tym. Ja kupilem kilka sztuk o traktowaniu 275/275 a mialy byc 250/250, więc tak na pewno nie wiesz co kupujesz do końca. Jeśli chcesz mam jeszcze na zbyciu 2 sztuki o pełnym traktowaniu za 610 złA z jakiego miasta jestes (ewt. zakup) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Z procompem trzeba uważać, często sprzedają (pakują) karty z zaniżonym traktowaniem pamięci nie informując o tym. Ja kupilem kilka sztuk o traktowaniu 275/275 a mialy byc 250/250, więc tak na pewno nie wiesz co kupujesz do końca. Jeśli chcesz mam jeszcze na zbyciu 2 sztuki o pełnym traktowaniu za 610 złA z jakiego miasta jestes (ewt. zakup) Z Wrocławia ale w Krakowie mam stalego klienta wiec nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A testowałeś te Procompy? Jak z jakością? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A testowałeś te Procompy? Jak z jakością? Pozdrawiam Te modele nie ustępują jakością obrazu built by ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Z Wrocławia ale w Krakowie mam stalego klienta wiec nie ma problemuTo poprosze o kontakt na prv - powinnismy sie dogadac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...