Skocz do zawartości
Mirhel

Przeszukiwarka nie znajduje mojej WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam mały problemik: Otórz zrobiłem stronke www i umiesciłem ja na ftp wszytsko pieknie działa, zrobiłem jej opis zeby przeszukiwarki znajdywały...słowa kluczowe itp. ale przeszukiwarki ''ŻADNE'' jej nie znajdują co mam robić? pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phranzee: kazda wieksza wyszukiwarka ma robota, ktory przeszukuje net i indexuje strony ktorych jeszcze nie ma :P

ale skad biedny robot siedzacy przy klawiaturze 24/7 ma wiedziec ze ktos zalozyl sobie strone :P trzeba albo wskazac mu ja, albo ktos, kto juz jest w indeksie musi dac do niej linka u siebie, blah ;) wiadomo o co chodzi. pomozmy robotowi, ma ciezkie zycie, nie utrudniajmy mu go :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym ze nie robi sie to codziennie, wiec troche trzeba poczekac az taki robot znajdzie nasza strone...

A mozna szybciej :)

Mutos: znaczniki META nie wszedzie maja znaczenie.. np. google w ogole na nie nie patrzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phranzee: kazda wieksza wyszukiwarka ma robota, ktory przeszukuje net i indexuje strony ktorych jeszcze nie ma :P

ale skad biedny robot siedzacy przy klawiaturze 24/7 ma wiedziec ze ktos zalozyl sobie strone :P trzeba albo wskazac mu ja, albo ktos, kto juz jest w indeksie musi dac do niej linka u siebie, blah ;) wiadomo o co chodzi. pomozmy robotowi, ma ciezkie zycie, nie utrudniajmy mu go :D

nie chce sie klocic, ale z tego co wiem, to roboty to automaty :P ale nie wazne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi