Designer Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Parę miesięcy temu nabyłem właśnie takową płytę, niestety po 3 miesiącach stabilnej pracy przestała funkcjonować (czarny ekren, brak jakichkolwiek reakcji). Oczywiście 24 miechy gwarancji, a więc wymieniono mi ją na nową. Podłączam więc nowiutką płytę ponownie do mojego kompa, a tu na ekranie jekieś karzki. Myślę więc - grafa poleciała - zmieniam na inną - to samo, zmiana RAMu też nie pomogła. I znowu lecę do serwisu - diagnoza - AGP krzaki - i płytka leci ponownie to Taiwanu. Czekam więc już ponad miesiąc i niestety komp stoi rozbebeszony. Czy komuś jeszcze ta płyta sprawiała tyle problemów? Uchodzi przecież za tanią lecz stabilną i godną polecenia - ja bym się jednak teraz mocno zastanowił, to była moja pierwsza i ostatnia płyta na kości SIS. Konfiguracja: GB 8SQ800, Cel 2.0, 256DDR 400-Kingstone, GF4MX 460 - Creative, HDD Caviar 80 GB/8MB cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 :o, Nic podobnego, albo masz pecha, albo cos uszkodzonego co zalatwia Ci mobo. Mam te plytke [wersja Ultra] od 8 miesiecy od 2 miesiecy chodzi na 150% normy i zadnych anomali z nia nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Designer Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Cały problem tkwi w tym że wszystkie części są nowe, sprawdzane były na innych kompach i działają. Zasiłka też jest ok. Chyba to jest po prostu pech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...