Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tak, zestawy beda juz pazdzierniku oczywscie z rabatem. aaaa, no i niespodzianka, juz ok polowy pazdziernika nasz bloczek doczeka sie rewizji 2, wiecej szczegolow juz niedlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 co do proca to bedzie to moj Barton z Vcore w okolicach 2V na 10x250 do tego MJ1000 lub PH802 i Alu Duza od Mate'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 kurde bloczki super ale ta cena :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 kurde bloczki super ale ta cena :cry: :cry: a wlasnie ...ile za ten "ladniutki bloczek" sie nalezy,bo cos niedoczytalem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 pompki i chlodnice tez beda ;) ale co ja tu bede sie chwalil, zobaczycie, uwierzycie, ocenicie. cen tutaj nie chce podawac bo to nie do tego forum. www.copperfield.prv.pl to jest nasz tymczasowy katalog. do czasu dostawy nowych bloczkow stronki nie pokazemy, a to bedzie mam nadzieje przyszly weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 wiec sprawa wyglada tak ze 1-2, moze 3 stopnie bedzie na t-bredzie, na bartonie powinno byc wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 pompki i chlodnice tez beda ;) ale co ja tu bede sie chwalil, zobaczycie, uwierzycie, ocenicie. cen tutaj nie chce podawac bo to nie do tego forum. www.copperfield.prv.pl to jest nasz tymczasowy katalog. do czasu dostawy nowych bloczkow stronki nie pokazemy, a to bedzie mam nadzieje przyszly weekend. z uwagi ze potrzebuje mocnego WC to mozliwe ze macie we mnie klijenta :wink: ,wkoncu Nukleon jest drozszy,tylko jest male ALE bede potrzebowal do takiego bloczku zapinke pod SocA ,bo moja MoBo nie ma otworow czekam na jakies dobre chlodnice w rozsadnych cenach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nukleon nie jest drozszy, jest w porownywalnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 nukleon nie jest drozszy, jest w porownywalnej cenie. powiedzmy...nie bedziemy dyskutowac na temat kilku zlotych a jak sprawa z ta zapinka dla plyt bez otworow :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 produkuje sie wersja testowa, niewiadomo co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 najdrozsza wersja kosztuje 192pln, wiec nawet wiecej nukleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 no to pozostaje czekac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronet Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 najdrozsza wersja kosztuje 192pln, wiec nawet wiecej nukleon hmm ja zaplacilem z wysylka (po wplacie na konto) 208,40 zl wiec moja wersja to chyba rarytas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 O! dziekuje za poprawke, najdrozsza wersja to 200,40, chyba ze ktos wezmie sobie z kolankami, ale jeszcze sie spotkalem z taka opcja ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 kurde bloczki super ale ta cena :cry: :cry:Za jakosc sie placi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 heh... od blokow do calego wc:P niedlugo bedziecie robic kompletne wc mam rozumiec?:P bo skoro planujecie wypuszczac chlodnice to cos w tym jest.. mam taka nadzieje przynajmniej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Moglibyscie dac jakis konkretny cennik ? Blagam... W niedziele wyjezdzam na studia i nie bede mial dostepu do netu... Chcialbym kupic blok na CPU z przezroczystym topem na sztbkozlaczkach a nie wiem ile mam kasy uzbierac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 www.copperfield.prv.pl - masz napisane kilka postow wyzej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Wrr... Ale tam jest tylko jedna cena za blok w jednej wersji ! Nie wiem czy wersja z szybkozlaczkami bedzie drozsza, itp. Chodzilo mi o jakis konkretny cennik (wiem ze strona powstaje....). Trudno, bede musial czekac... PS. Lukas20 - na tej stronce bylem juz nie raz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 cana tam jest podana za blok + do tego cena złączek które są wyszczególnione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 tak wiec cena zlaczek jest tez podana na stronie skoro szukales, ale niewazne bo ta strona to juz i tak przeszlosc. jesli masz naprawde taki problem to ci podam sang-a na waz 12mm sred zew (a'la festo) - 6 camozzi (cale metalowe chromowane) j.w. - 8 sang-a na waz 16mm sred zew (a'la festo) - 14 rozwiercenie +20% to ceny dystrybutora, ja je tylko zaookraglam do rownej kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Thx. PS. Jakos nie moglem tych cen wypatrzec... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 popixs.. czy jest mozliwe zebyscie robili gotowe wc?:P tzn ze wszystkim.. chlodnica , bloki, weze ,zapinka , pompka? bo dla takich laikow jak ja przydaloby sie cus takiego , i to pozadnego:P pewnie powiesz ze jest wiele gotowych wc.. owszem , tylko przewaznie maja slaba wydajnosc przez dobranie za slabej chlodnicy do wydajnego bloku albo slaba pompka i dobry blok. jesli takie cus wejdzie w zycie to jestem chetny:P [moze nie teraz ale za jakis czas napewno] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ceny za złaczki przy bloku to cena za sztukę czy za komplet na blok????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 za sztuke przy zakupie zlaczek razem z blokiem. bedziemy robic zestawy, jakie to sam sie przekonasz jak wyjda bo szczegoly jeszcze sa obmyslane, napewno beda wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 za sztuke przy zakupie zlaczek razem z blokiem. bedziemy robic zestawy, jakie to sam sie przekonasz jak wyjda bo szczegoly jeszcze sa obmyslane, napewno beda wydajne. ja bym sie nie obrazil gdyby taki wydajny zestaw zmiescil sie w kwocie 500zl lub mniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 hehehe ja rowniez bym sie nie obrazil:) z niecierpliwoscia czekam na zestawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 bez problemu sie zmiesci w tej kwocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 bez problemu sie zmiesci w tej kwocie no to bardzo mnie to cieszy :wink: Bylem juz zdecydowany na Nukleon'a ,MJ1000 i duza aluminiowa chlodnice od Mate'a....o ile Wasz zestawik bedzie lepszy to jak juz mowilem ,macie we mnie klijenta 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 ale do 500 z wezami, zaciskami, rezerwuarem itd? fajnie by bylo:P czekam na propozycje;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...