qbass Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Siedze sobie u kumpla i bawie sie jego kompem, plyta jakas MSi , procek 533 Celeron, maxtor 40giga i reszta jakies gowno, Ale mnie natchnela mysl zeby zobaczyc co w biosie piszczy u niego, Pomalu przegladam az tu patrze ze tam napiecie 12V wynosi :evil: 16V :twisted: 8O 8O Pytam sie go skad ma ten zasilacz, a on nato cytuje "A to jest ten zasilacz co mi spalil Abita pod Celerona, Grafe i Muzyke" Niemoglem sie postrzymac od śmiechu. To jest dopiero LOL. Odziwo wszytko dziala sprawnie, a ten zasilacz wziolem do siebie i sprawdzilem na jakims gracie go, tez u mnie jest 16 V :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 hehehe to ladne ma U:P a jaka to zasilka i ilu W-owa? i jakie ma pozostale napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 16V :D . No nieźle. A jakiej firmy jest ta zasiłka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Pewnie jakiś szajstech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Albo płyta podaje złe odczyty. U mnie w zależności od biosu różniły się +/- 2V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 he niezly lolek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 zasilka 200Wat a reszty napiec nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...