luki58 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Czy ktos moze powiedziec cokolwiek o tej plycie. Zastanawiam sie nad kupnem i kazda opinia byla by wskazana :) Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 srednia do podkrecania mi padla po 2 miesiacach na niepodkreconym procku ;) (naszczescie zostala zwrocona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 jednym slowem rewelacja nic tylko lec do sklepu i bierz ;-) na kt400 asus z trzema xami w nazwie nie pamietam dokladnie fajna plytka :-) nie poronam z innyymi bo sie nie bawilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki58 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Powiem inaczej. Mam Gigabyte GA-7VAX-A KT400A i zastanawiam sie czy nie zmienic, bo ponoc plyty z nForce2 sa rewelacyjne. Jedyny moj problem to finanse :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Napiszcie coś więcej: sam zastanawiam się nad kupnem tej płyty: cena wydaje się być rewelacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki58 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Oooo ile opini i porad, az nie wiem czy dam rade przeczytac :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...