sowa85 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 witam :) i pomocy :( zrobilem sobie drut-mod'a (tego z jednym drutem na plycie SL-75KAV) i zaczalem sprawdzac mnozniki na magistrali 100 MHz. Przypadkowo wrzucilem mnoznik 22 (100x22=2200 :) ) i komputer ladnie chodzil. Jak juz zbadalem mnozniki to wrzucilem sobie magistrale na 133 MHz i mnoznik 15 (chcialem miec 2400+), ale komp nie chcial wystartowac, tzn. wlaczyl sie ale byl czarny ekran :( Chodzi o to, ze nie rozumiem czemu sie nie wystartowal skoro chodzil juz na wyzszych czestotliwosciach. Napiecie na procku mialem 1,75V. Jezeli ktos ma jakis pomysl to jestem otwarty na wszelkie propozycje :) aaaa..., jeszcze jedno pytanko :) czy gdybym zrobil drut-mod'a drugim sposobem (tzn. dwa druciki) to czy bym mial takie same mnozniki ?? P.S. moj procek to athlonXP 1800+ <JIUHB><DLT3C> :) Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa85 Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 zrobilem drut-mod'a drugim sposobem i udalo sie wystartowac na magistrali 133 MHz, ale niestety nie mam teraz mnoznika 15 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Pisałem o tym przedwczoraj: Próbowałem drut-moda na dwóch płytach- Epox 8KHA+ i Soltek 75KAV. Na pierwszej działał tylko sposób1 (dostępne mnożniki w FAQ), na drugiej działały oba- sposób1 oferował inne mnożniki niż sposób2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...