popo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 No właśnie od pewnego czasu zaczął mi drżeć obraz monitora, czy ktos sie już z tym spotkał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Acha odświerzanie to75 hz przy 1280x1024 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 masz zainst inf do monitora? porownaj w 100hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 mam to samo. w windzie juz nie drzy jak dalem 85Hz w 1024/768, ale jak gram, to drzy w lewym dolnym rogu, przygasajac ku gornemu prawemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Doszedłem co jest zgrane. Stabilizator napięcia załatwił wszystko.Chodziło o to że w mieszkaniu do tego samego obwodu elektrtcznego co jest podłączony komp jest podłączona mikrofalowa kuchenka i czajnik bezprz.w kuchni.(razem to ok4,5 kw).Gdy włączony był tylko czajnik drżenie było nieznaczne, jednak po włączeniu dwóch urządzeń na monitorze drgania wzrosły dwa razy.Wniosek drżenie powoduje nadmierne przeciążenie układu elektrycznego do którego podlączony jest monitor.Także zbyt blisko umieszczony np telewizor obok monitora również powoduje drgania(sprawdzone) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wyższe odświerzanie powoduje jedynie zmniejszenie migotania obrazu a tu nie chodzi o migotanie tylko o drżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...