kucyk Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Wyszperałem z sieci wygaszacz imitujący BSOD w WinNT/XP/2000. Efekt świetny, najpierw BSOD, po czym komputer wykonuje procedury startowe ładowania windowsa. Plik zajmuje 444kb. Polecam ściągnąć - oto link: www.republika.pl/kucyk-lukasz/BSOD.scr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jak dla mnie słabe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Spróbuj to komuś zainstalować ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jak dla mnie słabe ;]W sumie jak sie widzi takie "obrazki" na codzień :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Jak dla mnie słabe ;]W sumie jak sie widzi takie "obrazki" na codzień :twisted: O wypraszam sobie, utrzymuje kompa w stanie idealnej bez konfliktowosci i nie zawiesli sie od 2 miesiecy i jutro bedzie 16 dni. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja sie przestraszylem :D ruszam mycha a tu [gluteus maximus] nacisnolem enter i uff :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 poczekajcie troche dłużej, bo po jakimś czasie system się zaczyna "ładować" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ja sie przestraszylem :D ruszam mycha a tu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nacisnolem enter i uff :DJa mam stalowe nerwy ;]. Wy3małem do końca ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 u mnie sie szybciej system wgrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...