Giissmo Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 No ładnie, a ja już wentyla sprzedałem i jestem w trakcie zakładania WC, ale co tam, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Poniewaz szukalem cyfrowki zeby zrobic foto ale nie znalazlem opisze jak najdokladniej. Jak ktos bedzie mial problem- niech pisze. Elementy: zapinka z1 z www.discotech.waw.pl plaskownik szerokosci 7mm, grubosci okolo 5 mm, dlugosc ok 12cm. Material dowolny ale moze byc aluminium- lekkie, wytrzymale, latwo sie orabia. Sruby M3 sztuk dwie. Wykonanie: Przykladamy plaskownik do zapinki do nozek z otworami o zaznaczamy ta odleglosc. Tam wywiercimy dwa otwory w plaskowniku tak ok 4mm sr. Zapinka- odcinamy te nozki z 3 otworami, tak na wysokosci okolo 2.5cm. Od gory zaginamy tak odcieta blache, na dlugosci okolo 5mm Tam wiercimy otworek przez ktory przekladamy srube i ta srube jeszcze przekladamy w otworze plaskownika Ogolna zasada- chodzi o to zeby do nozek w zapince przymocowac srube ktora bedzie przechodzila przez nasz plaskownik. Spojrzcie sie na zdjecia z poczatku topicu to wszystko zrozumiecie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seqrider Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Cześć Właśnie mam Solteka 75FRN 2-L i chce założyć Zalmana tylko niewiem dokładnie jak to zrobić i czy socket na tym nie ucierpi? prosze o odpowiedzi na GG 4614915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a próbował ktoś kombinować z tymi zapinkami :D ?? http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ODŚWIEŻE TEMAT :D Kto ma taką zapinkę ? Używa jej ktoś jeszcze ?? Chciałem sobie pentagramika założyć :) Moze da sie wykożystać zapinke z Pentagrama ?? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Cześć! Sorry że odświeżam taki dość stary temat ale czy może mi ktoś przesłać te zdjęcie z 1 postu, bo u mnie ich po prostu nie ma, mógłby ktoś to dla mnie zrobić bo ja chce go założyć na abit bx133r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...