Skocz do zawartości
Gość KOzi]K[

Radki

Rekomendowane odpowiedzi

mam pyatnie czym sie rozni FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI od FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI?? niewiem niewidze roznicy po za cena a ta daje do myslenia:D

Mam nadzieje ze ukazecie mi jakies mocne argumenty:]

P.S

do sprzedania moj radek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K["]mam pyatnie czym sie rozni FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI od FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI?? niewiem niewidze roznicy po za cena a ta daje do myslenia:D

:lol: :lol: :lol:

W opisach obu kart "odnajdź" taktowanie rdzenia i pamięci, a zobaczysz różnicę w cenie :!:

8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgodziłbym się z poprzednikiem... Między R9500 a R9500pro istnieje tylko różnica w w ilości potoków renderujących - na korzyść R9500pro oczywiście ;-)

Zresztą poniższa tabelka ci wszytko wyjaśni:

Dołączona grafika

8)

Kolega Uneek Eth pokierował się rutyną, która niestety nie sprawdza sie w tych dwóch modelach... Bo o ile w np. 9600 a 9600pro różnica istnieje tylko w taktowaniu, tak w tych modelach jest całkiem inaczej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma takiego fica 9500 pro i za cholere nie moge go podkręcić 

riva tuner ,rage podkręca się włącze 3d marka i się odkręca

Bo przecież radki majazablokowane kręcenie..tak trudno znaleść :?: Zapodaj im stery omega i opcja hacked.

kobyszcze- takich radków 9500 niema, chyba ze modowane lub takie jakie sprzedawał komputronik softwarowo przerabiane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...