Gość KOzi]K[ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 mam pyatnie czym sie rozni FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI od FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI?? niewiem niewidze roznicy po za cena a ta daje do myslenia:D Mam nadzieje ze ukazecie mi jakies mocne argumenty:] P.S do sprzedania moj radek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jajka sobie robisz, ze roznicy nie widzisz? to sa dwa rozne radki 9500PRO i 9500, a najwieksza roznica jest w wydajnosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 K["]mam pyatnie czym sie rozni FIC ATI Radeon 9500Pro 128DDR TV/DVI od FIC ATI Radeon 9500 128DDR TV/DVI?? niewiem niewidze roznicy po za cena a ta daje do myslenia:D :lol: :lol: :lol: W opisach obu kart "odnajdź" taktowanie rdzenia i pamięci, a zobaczysz różnicę w cenie :!: 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Nie zgodziłbym się z poprzednikiem... Między R9500 a R9500pro istnieje tylko różnica w w ilości potoków renderujących - na korzyść R9500pro oczywiście ;-) Zresztą poniższa tabelka ci wszytko wyjaśni: 8) Kolega Uneek Eth pokierował się rutyną, która niestety nie sprawdza sie w tych dwóch modelach... Bo o ile w np. 9600 a 9600pro różnica istnieje tylko w taktowaniu, tak w tych modelach jest całkiem inaczej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ciekawe, a gdzie radki 9500 z magistralą 256 bit ? <nie bić mode on> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ma takiego fica 9500 pro i za cholere nie moge go podkręcić riva tuner ,rage podkręca się włącze 3d marka i się odkręca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ma takiego fica 9500 pro i za cholere nie moge go podkręcić riva tuner ,rage podkręca się włącze 3d marka i się odkręca Bo przecież radki majazablokowane kręcenie..tak trudno znaleść :?: Zapodaj im stery omega i opcja hacked. kobyszcze- takich radków 9500 niema, chyba ze modowane lub takie jakie sprzedawał komputronik softwarowo przerabiane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 fumfel: jemu chodzilo bardziej o to, gdzie sa w tablce kucyka modowalne radki.... bo nie uwzgledniono... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ciekawe, a gdzie radki 9500 z magistralą 256 bit ?A proszę: Tyle że ten ostatni to mój i wszelkie wyliczenia co do przepustowości mają odzwierciedlenie tylko gdy karta pracuje w podanych MHz (pamięć, core)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 no i bandwidth to masz GIGAntyczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 to chyba jak narazie zostane na swoim radku:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...