Younes Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam taki problem, otóż sam restartuje mi się komputer. Miewałem już kiedyś przypadki samowolnego restartowania się pc, ale wymieniałem płyte główną i było jakoś dobrze ... Do dziś, bo w ciągu 2 godzin komp zrestartował mi się trzy razy. Prosze o pomoc i mam nadzieje, że to nie jest znowu wina płyty głównej. Pozdrawiam, Younes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jaki sprzet ? czy krecony ? czy to reset z RPC z win-xp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Posiadam kompa jak poniżej: Abit ST6 Celeron Tualatin 1.2@1.5 (FSB 125,vcore default) 256 + 128 @ CL2 Radeon 9100 64 MB Sapphire core 250@280 mem 230@280 HDD Maxtor 40 GB,ATA133,400rmp SB Live! CD-ROM LG x40 Jakas tam sieciowka bez FDD Windows Xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 dla pewnosci odkrec proca :) moze temperatura, moze juz mu vcore nie wystarcza ? ;) ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mi tez sie komp restartowal, nie znalem dnia ani gdziny kolejnego resetu. W poniedzialek padla mi Barracuda z podpisu. Okazalo sie ze te restarty zapowiadaly "zejscie" dysku. Oczywiscie u ciebie nie mozna wykluczyc winy przetaktowanego procka albo winy softu (vir albo gryzace sie sterowniki). Powodzenia w bojach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 u mnie zdarzaly sie resety a nienacka jak pamiec miala bugi, albo byla za mocno podkrecona....sprawdzx moze czy nie masz ustwionych zbyt wygorowanych timeingow pamieci. ewentualnie sprawdz napiecia w zasialczu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 "torturowales" go ?? :wink: ja bym mu zapuscil torturke - prawdopodobnie sie wysypie i cora trza bedzie podniesc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_a_w_e_ł Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 A może to wina zasilacza? Może niema wystarczającego chłodzenie, bo jest wsunięty w jakąś "dziurę” w biurku i przesta napięcie jest niestabilne. ( spotkałem się już z czymś takim) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 sprawdz czy masz pci na 31, czy na 41... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Po pierwsze odkrec proca!! Potem zaczniemy sie zastanawiac.. bo teraz to trudno powiedziec, czy to procek nie wyrabia, czy cos na pci (np. dysk), czy pamiec.. itp itd.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tak dla pewności obejrzyj kondensatory na MoBo, wkońcu to Abit :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam taki problem, otóż sam restartuje mi się komputer. Miewałem już kiedyś przypadki samowolnego restartowania się pc, ale wymieniałem płyte główną i było jakoś dobrze ... Do dziś, bo w ciągu 2 godzin komp zrestartował mi się trzy razy. Prosze o pomoc i mam nadzieje, że to nie jest znowu wina płyty głównej. Pozdrawiam, Younesa moze to msblast?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...