Kaczor Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 no właśnie tak mnie interesuje co niektórzy mają na emblemie ? ja mam G.W.Busha który wisi tam gdzie powinien ,dawniej miałem: Che Guevarra Leonard Peltier Bone man Evil empire a Wy napiszcie co wcześniej mieliście ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 ja mam G.W.Busha który wisi tam gdzie powinien Rzeczywiscie, swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Rzeczywiscie, swietne. chciałbym jeszcze żeby tak 3/4 rządu L.Millera zawisło,Kwas,Wałęsa itd.itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja mam fotke księżyca którą sam wykonałem pełny rozmiar tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 chciałbym jeszcze żeby tak 3/4 rządu L.Millera zawisło,Kwas,Wałęsa itd.itp. Nie stawiajmy w jednym rzedzie naszych bylych/aktualnych ekip rzadzacych z morderca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 ja mam najlepszego wokaliste metalowego swiata :P bruce-a dickinsona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Na moim emblemaciku widac brutalna scene z gry GTA3 :P, w ktora juz nei gram i ktora mi sie szybko znudzila musze cos wymyslic nowego !. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Heh u mnie co jest kazdy widzi ! a jak nie widzi to ma prze*****ne bo to extra logo :) A mialem co ja mialem heh :) nie pamietam Marny Marvin (South Park) ale chyba nawet doby nie zagoscil na tak waznym stanowisku ! Ach te eteropczyki do niczego sie nie nadaja :P Potem bylo jablucho W koloze slicznym szaro niebieski : A teraz jest to i szybko nie zniknie ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A ja nie miałem nic i teraz mam to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 A ja miałem procka, a teraz mam Dziobasa (Ktoś kiedyś czytał komixy z Kaczorem Donaldem?? :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 JEST ! Mam nowe logo mowilem ze sobie skoluje to sobie skolowalem, GTA3 is history.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 JEST ! Mam nowe logo mowilem ze sobie skoluje to sobie skolowalem, GTA3 is history.... WOW !!! Nie wiedzialem ze z Ciebie taka fajna laska ! 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 JEST ! Mam nowe logo mowilem ze sobie skoluje to sobie skolowalem, GTA3 is history.... WOW !!! Nie wiedzialem ze z Ciebie taka fajna laska ! 8O :lol: :P 8) 8O :twisted: :wink: no to sie dowiedziales ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Jam mam zdjęcie swojego PC padczas czyszczenia z qrzu, mam cyfraka więc nie szkoda kliszy, ale cóż nie jest mój tylko ciotki, qpiła w stanach a nawet kompa nie ma i nie wie jak się tym posługiwać więc mi go pozyczyła a za niedługo jedzie i mi gopewnie zostawi. A po co ja to pisze. NIe jest mój,nie stać mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Mam "głupie" pytanie - jak dodać emblemat ?? :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a ja tam kiedys przez przypadek znalazlem takiego kolesia to wycialem mu glowe i mam emblemat ;]], ale szukam czegos lepszego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quzi Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 a ja ma św.Mikołaja!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mam co mam, na wiecej mnie nie stac, jak zarobie to bedzie Dual Pentium II ;) A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Hmm... czy ten gostek w termo-kombinezonie to nie byl wlasnie od P II ? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenskin Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 hejka a ja mam orkowego szamana z Warcrafta 3 (wczesna wersja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Rzeczywiście, musze przyznać że na moderatora sądząc po wyglądzie (jeżeli to napewno Ty jesteś na emblemie) to Ty sie idealnie nadajesz. Z posturą trzydrzwiowej szafy, no lepiej nie podskakiwać. mam nadzieje że sie nie obrazisz za to co napisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a ja mam kotka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Mam "głupie" pytanie - jak dodać emblemat ?? :oops: :oops: moosisz kliknac na profil i tam na koncu masz taka opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Ja mam to co widać, czyli skromne AMD, ale czekam jeszcze trochę i pod konieć wakacji wstawiam zdjęcie swojej nowej dziarki /Tattoo/, jeden uczestnik już tak zrobił /całkiem fajnie wygląda, no i oryginalnie/ :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 o no właśnie ten uczestnik to ''reed XP'' - Pozdrawiam po wakacjach zaczynamy inwazję TATTOO :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mam co mam, na wiecej mnie nie stac, jak zarobie to bedzie Dual Pentium II ;) A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Hmm... czy ten gostek w termo-kombinezonie to nie byl wlasnie od P II ? Pozdr... Na 100% z AMD, jak chcesz to Ci podesle na mail, swietny JPEG 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 A ja mam sam siebie :P Wczesniej mialem Anolisa zielonego (gady rulzzz!!!) nastepnie, gostka w kombinezonie termo, taki maskotek z AMD, no i fote WB by Mate Limited Edition Rzeczywiście, musze przyznać że na moderatora sądząc po wyglądzie (jeżeli to napewno Ty jesteś na emblemie) to Ty sie idealnie nadajesz. Z posturą trzydrzwiowej szafy, no lepiej nie podskakiwać. mam nadzieje że sie nie obrazisz za to co napisałem :) No tak, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fcale sie nie obrazilem :evil: BTW, co ma postura (na pewno ja jestem na emblemie :) ) do funkcji moderatora ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 a ja mam kotka ;) RaF , sorry z pytam :P ale czy Twoj kotek nie ma zatwardzenia ??? :P :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 o no właśnie ten uczestnik to ''reed XP'' - Pozdrawiam po wakacjach zaczynamy inwazję TATTOO :twisted: :twisted: :twisted: Thx za reklame :D Rowniez pozdrawiam ! , Jakie wrazenia po tattoo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 No więc co do Tattoo, to muślę, że jest OK w wersji ostatecznej walnąłem sobie zupełnie innego indianina niż zamierzałem, ale też jest Git w końcu jak się dowiedziałem później podobno wybrałem sobie jedno z najlepszych studio w Warszawie vel ''YAKUZA'' a co do bólu to nawet /masochista ze mnie :)/ było przyjemnie :) tylko, że dziargali mnie ponad 4-godziny z przerwami na papierosa, no ale jakoś przeżyłem. Myśle, że Indianiec wyszedł zarąbiście jest super wycieniowany i tylko muszę przeczekać ten okres gojenia, no i później też mam zamiar jakoś o niego dbać, szkoda tylko, że nie mogłem opić swojej obrony magisterskiej /dzień wcześniej się broniłem i obroniłem na 5 :)/, ale jakoś z czasem se odbije. Co do TATTOO to zgłaszam się pod koniec wakacji i robimy Tatuażową Aferę na Forum :twisted: :twisted: :twisted: POZDRAWIAM :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...