Morgan Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Witam! Taka karte graficzna wszadzil gosciu memu znajomemu skladajac kompa. Znajomek jest zielony w temacie i moze ktos wie ile to moze kosztowac, bo podal cene za caly zestaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 kosztować jeśli oryginalne (czytaj nie mod gf4) to napewno sporo... elsa robiła i nie wiem czy ktoś jeszcze (w detalu, bo oem'owo szly karty do ibm'ow z dcc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 oki, ale potrzebuje orientacyjna cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 kosztować jeśli oryginalne (czytaj nie mod gf4) to napewno sporo... elsa robiła i nie wiem czy ktoś jeszcze ... chiba GF3 :P jezeli Quadro DCC Morgan sprawdz czy ta karta to ELSA GLoria DCC jezeli cos innego to na 99% zmodowany GF3 - a jezeli to ta ELSA to google i szukaj ile razy drozsza od zwyklych GF3/GF3Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a znacie jakas stronke gdzie jest napisane jak przerobic mojego gf na quadro (nie zalezy mi na szybkosci tylko jakosci obrazu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 benek - punkt dla Ciebie ;] troche popierniczylem z rozpedu, chodzilo mi oczywiscie o mod gf3 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 a znacie jakas stronke gdzie jest napisane jak przerobic mojego gf na quadro (nie zalezy mi na szybkosci tylko jakosci obrazu) a soft-quadro nie dziala :?: bo sprzetowo (o ile pamietam) sie nie da - nVidia cos poblokowala i patent z przelutowywaniem rezystorkow nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 benek - punkt dla Ciebie ;] troche popierniczylem z rozpedu, chodzilo mi oczywiscie o mod gf3 :] he, he - ja mialem pewnosc bo w koncu mam "QUADRO DCC" :P czyli slynnego Gainwarda GF3 Ti450 z polaczonymi pinami JP_2 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 gratuluje udanego zakupu a karta fajna, a jp2 dobra rzecz była... ale w późniejszych egzemplarzach tej zworki już nie było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 gratuluje udanego zakupu a karta fajna, a jp2 dobra rzecz była... ale w późniejszych egzemplarzach tej zworki już nie było ? no ja ma ten model pozny-bezzworkowy (bo byl tez wczesny-bezzworkowy na referencyjnym PCB) czyli ten z miejscem po zworce na PCB a za zworke robi kreska ELECTON'u 40AC :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ERROR: Target sequence must be replaced 2 time(s)! 05 84 10 00 00 50 e8 00 00 00 00 8b c8 b8 00 00 01 00 mowi to cos komus wyskakuje jak wybieram sterownik nv4_mini czy jakos tak(45.xx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Czy Twoja znajoma kupila ta karte w Rekom'ie? 8) W takim wypadku to oryginalne Quadro DCC (ma zielony radiator na chipie i dwa na pamieciach?). Kiedys cena za takie karty byla bardzo duza ($ 500-1000 USD) teraz to wiesz ... sa nowe technologie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...