..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 chodzi mi o wyglad zewnetrzny i wewnetrzny 8) :lol: modyfikacje obudowy,gadzety itp ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 może jakieś oczko wodne , jakąś roślinke wychoduj w srodku :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 może jakieś oczko wodne , jakąś roślinke wychoduj w srodku :roll: :roll:myslalem jeszcze o kaczkach i rybkach.jakie polecash?zastanawialem sie nad rekinem.ale nie wiem czy wyrobie z jedzeniem :) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 e lepiej zasadz marchewki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 moze sauna i wanna z hydromasazem :?: :?: bedzie piecio gwiazdkowa obudowa??***** :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 szklarnie zrób w środku tam zawsze jest ciepło :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 :!: :!: :!: :!: :!: DOBRA KONIEC :!: :!: :!: :!: TERAZ SERIO :!: :!: :!: :!: :!: CO MOZNA ZMIENIC :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 flora&fauna mod.. czemu nie? :lol: Ja akurat jestem w trakcie robienia modu, wiec trudno mi cos doradzic, bo wszystkie pomysly, ktore mam sa specyficzne akurat dla mojej obudowy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Hmm gdzies w necie widzialem stronke o ulepszaniu kompa...(wyglad) np: Swiecace lampy w srodku...szybka w obudowie...swiecace kabelki itp...fajowe w kit! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 zrób sobie akwaruim 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 Zamontuj TURBINE w przednim panelu i pusszczaj w nia baki.....chlodzenie bedzie 1 klasa :):P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2002 A jaki wyglad.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Hmm gdzies w necie widzialem stronke o ulepszaniu kompa...(wyglad) np: Swiecace lampy w srodku...szybka w obudowie...swiecace kabelki itp...fajowe w kit! www.moded-kompz.prv.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 flora&fauna mod.. czemu nie? :lol: Ja akurat jestem w trakcie robienia modu, wiec trudno mi cos doradzic, bo wszystkie pomysly, ktore mam sa specyficzne akurat dla mojej obudowy..a co zmieniash u siebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Hmm gdzies w necie widzialem stronke o ulepszaniu kompa...(wyglad) np: Swiecace lampy w srodku...szybka w obudowie...swiecace kabelki itp...fajowe w kit! www.moded-kompz.prv.pl :) www.modding-zone.prv.pl www.virtual-hideout.net www.bit-tech.net www.moddin.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...