fireblade3 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam takie pamieci (ddr 333 - 256mb (mam 2 kosci) czy ktos ma takie pamieci i czy potrafi powiedziec czy sa dobre??? (dostalem je z wloch) Chce je puscic na orginalnych czestotliwosciach tyle ze na najostrzejszych timingach :) (da rade) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 skoro masz to sprawdz :!: jesli maja pracowac na nominalnej czestotliwosci to z timingami spox powinienes zejsc w dół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Znaczy problem jest taki posiadam 2 kosci salteka na spectecach i mam 2 wejscia ii mam jeszcze tego kingstona ktory siedzi u mnie w budzie i zastanawiam sie co lepiej wlazyc saltek + kingston czy saltek+saltek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 proponuje włozyc 2 takie same kosci,jesli sa z jednej partii beda sie podobnie krecic i ustawienie nizszych timingów nie powinno sprawic problemu. co stoi na przeszkodzie by sprawdzic np. teraz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 stary jaki masz problem???? wsadzaj i testuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 ejo mam taki ze chce wiedziec w teori :) - a potem ew ja obalic :) - poki co jutro wloze bo teraz pozno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 NO dobra ja ze swoich Spestecow 333 wycisnolem 410. Zadowolony???? :D Teraz je zreszta sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pomijajac fakt ze o ile dobrze mysle to twoje sa cosairami :) Dzis zrobie test - najpierw leckje potem przyjemnosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pomijajac fakt ze o ile dobrze mysle to twoje sa cosairami :) źle myślisz. w ogóle jakiś mało czający jesteś. masz sprzęt w domu więc sam sprawdź zamiast forum śmiecić. a jonathan napisał że sprzedaje swoje ***teki więc pewnie dlatego, że kupił corsairs. logiczne, nie ? ale ludzie to mają problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Specteci zamienilem na TwinMosy na Winbondzie i je dopiero na Corsair :D Fireblade dopoki nie sprawdzisz to sie nie przekonasz. Tylko nie zrob tak jak pewien jegomosc ktory sie dopytal mnie jak chodzi moj proc i z jakiej jest serii. Powiedzilem mu ze 302 i chodzi tak jak w podpisie. To ten cwaniak z nominalnej wartosci zapodal 11*200 podniusl napiecie do 1.85V i pozegnal sie z plyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 :) - ejo juz sprawdzilem - chodza ladnie ale mam kolejny problem :) - dostalem tez nowy hdd - 80gb z tym ze mam problem z podalczeniem dvd +cd0rw+dysk80+dysk40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 A jak je podlanczales???? U mnie chodzi wypalarka (master) + DVD (slave) brak 40GB (master) + barak 120GB (slave) - ale to sie zmieni jak zachce mi sie system nowy postawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 no wlasnie u mnie nie bardzo chce wstac :) (nie wiem czy tasmy nie zajezdzilem :) ) bo w chwili obecnej juz nic mi na secondarowej tasiemce nie wykrywa... (albo port na plycie) - qrwica mnie bierze - wszystkie konfigi wyprobowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...