Uneek Eth Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witam... Dysk jak z tematu + problem z pomiarem temperatury tzn. czym ją zmierzyć :?: Używałem Speedfan'a 4.08, 4.09, MBM5, Hardware Monitor itp..., lecz cały czas mam brak odczytu temp. - czyżby ten typ nie miał czujnika :?: W Bios'ie S.M.A.R.T na ON. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 smart wdc nie obsługuje temp było juz ze 598 razy :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Pozwolę sobie dokleić się do wątku: MBM podaje temperatury dysków? Jak je uzyskać w mojej konfiguracji: * Asus A7N8X Deluxe rev. 2.0 * Seagate Barracuda 80 GB SATA Jak skonfigurowac MBM? Z góry dziękuję za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...