jaan Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Chiaclbym wiedziec czy oplaca sie zakupic to cudo. Bardzo prosze o opinie na temat tego coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 naprawde nikt nie wie :( ludzie pomozcie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 www.google.plNie przesadzaj co można wygóglać na temat coolera pora samym marketinkigem. Po to śa grupy dyskusyjne żaby pytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ja bym go nie kupił za głoiśne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanth Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wszystkie Tt sa glosne... Radzilbym znalezc sobie cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wszystkie Tt sa glosne... Radzilbym znalezc sobie cos innego. aż taka suszarka? :? wygląda troche niepozornie... jak myslicie pakowac sie w to cudo czy moze "troszke" dolożyc na V7+ SpiderMAN'a http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45507 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wszystkie Tt sa glosne... Radzilbym znalezc sobie cos innego.i tu sie mylisz zapomniałeś o Tt Silent Boast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Wszystkie Tt sa glosne... Radzilbym znalezc sobie cos innego. aż taka suszarka? :? wygląda troche niepozornie... jak myslicie pakowac sie w to cudo czy moze "troszke" dolożyc na V7+ SpiderMAN'a http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45507 ? Ja bym sie nie pakowal w v10, bo i tak wczesniej czy pozniej bedziesz chcial zmienic coolera. Poza tym za cene v10 to ja bym wolal FalconRocka II. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Wszystkie Tt sa glosne... Radzilbym znalezc sobie cos innego. aż taka suszarka? :? wygląda troche niepozornie... jak myslicie pakowac sie w to cudo czy moze "troszke" dolożyc na V7+ SpiderMAN'a http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45507 ? Ja bym sie nie pakowal w v10, bo i tak wczesniej czy pozniej bedziesz chcial zmienic coolera. Poza tym za cene v10 to ja bym wolal FalconRocka II. a co z V7+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 V7+ jest spoko, ale jest tez drozszy od V10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Zamiast v10, mozna x-dreama qpić. Właściwie ta sama konstrukcja i wydajność ale zawsze 35zł (na piwo) zostanie w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 V7+ jest spoko, ale jest tez drozszy od V10. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45507 a ten V7+ od SpiderMAN'a chyba sie oplaca za ok. 100zl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Bierz V7+ - dobry cooler - dobra cena (od Spidermana) PS Ale mi rym wyszedl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...