szpak Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Mam dziwny problem ... od jakis 2-3 dni mam neo podzielone na 4 za pomoca takiego modemu z wbudowanym switchem i routerem i od czasu do czasu poprpostu samo z siebie przestaje dzialac o co to moze chodzi ? czy tpsa cos rozlancza czy tem modem szwankuje mial ktos podobne problemy po resecie modemu jest ok ! ale czy to przesadza jego wine ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 :arrow: objawy wygladaja na wine modemu ADSL z wbudowanym routerem. moze ma pewne problemy z obsluga neo. jaki to modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 modem jest sprawdzony ..sluzy glownie do ads jest to AT-Ar250E firmy Allied telesyn u innych na nim smiga ok a teraz jeszcze widze ze dioda od adsl-a miga a swiecic powina chyba co ? zaczyna mnie to draznic ( od czasu tamtego posta raz sie zawiesil !!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 nikt nic nie wie ... dodam ze sie to nasila to czyli ze mi sie rozłancza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Spróbujcie ograniczyć ilość połączeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Spróbujcie ograniczyć ilość połączeń.w jaki sposob mam ograniczyc ? jestem raz polaczony z neo i tak ma byc a ludzi mam z soba tylko 4 wiec to malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Ilość połączeń jaką wytwarzają userzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...