pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 cze wam Jak myslicie co moze powodowac kilku/nasto sekundowe zwisy po czym rusza dalej, tak sie dzieje po przestawieniu taktowania gpu 287mhz na 290 i wyzej, system wiesza się na 305mhz, a pamięć chodzi na 640mhz bede wdzięczny za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 cze wam Jak myslicie co moze powodowac kilku/nasto sekundowe zwisy po czym rusza dalej, tak sie dzieje po przestawieniu taktowania gpu 287mhz na 290 i wyzej, system wiesza się na 305mhz, a pamięć chodzi na 640mhz bede wdzięczny za odpowiedzi. Za bardzo podkreciles karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 nom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Si :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 cze ale przecierz u większosci uzytkowników tych kart gpu idzie bez problemu na 300mhz. a te zwisy sa niezalerzne od podkręcania pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 karta jest firmy creative, identyko jak msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Sa zalezne i to nie wiesz jak bardzo. Niektorym idzie tylko na 270 mhz wiec roznie to bywa. Albo odkrecisz albo bedzie cielo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 dziwna sprawa podkręciłem cpu jeszcze o kilka mhz i zwisy 3dM pojawiają sie już od 293mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 dziwna sprawa podkręciłem cpu jeszcze o kilka mhz i zwisy 3dM pojawiają sie już od 293mhz No i co tu jest dziownego ??? To jest normalna kolej rzeczy , popraw chłodzenie a bedziesz mial upragnione 300Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 chłodzonko na karcie to mam radiator od proca 50x50mm i wysokosci 30mm z ryczącym wentylatorkiem 5000obr.min . radiator jest ledwociepły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 (a na płycie skończyła mi sie magistrala, brak dzielnika 1/6) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 (a na płycie skończyła mi sie magistrala, brak dzielnika 1/6) A co to ma wspólnego z grafa i jej O/C ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 tyle ze ten radiator jest na grafie a tak wogule sory za sposub w jaki pisze (nie kazdy jest idelny) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 "odkrec" procka do standardu i krec grafe. Zobacz ile uda sie wyciagnac, ale zeby bylo stabilne. Wtedy podkrec proca i zobacz czy nadal jest stabilne... Jesli nie, to moze zasilka/proc/pamiec/plyta nie wyrabia ??? ;-) Moja karta standardowo chlodzona szla na 310/580... Na rdzeniu teraz WC i radia na memorkach >>> smiga jak w podpisie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no i na nic odkręciłem proca, grafa szła 310mhz, ale podkręcilem proca o głupie 50mhz i to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelppp Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Cuż trudno wole miec podkręconego proca niż grafe hyba więcej niż 12660 w 3d marku nie wyciągne. Dzieki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...