Skocz do zawartości
SpiderMAN

Jakie dobre do O/C mobo na KT600 ma otwory wokol SocketA???

Rekomendowane odpowiedzi

:?:  :?:  :?:  

Eclipse mozesz powiedziec jaka najnizsza wartosc Vcore oferuje BIOS tego ABIT'a KV7 - czy jest to 1.1V

:)

benek zobacz sobie w recce na OCAddiction :D

"The CPU voltage range is pretty good going from 1.275 to 2.325 volts."

http://www.ocaddiction.com/reviews/mobos/a...ios27_small.jpg

Na fotce masz maxymalne napiecie, ale minimalnego nie pokazali :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ spiderman - co do poczty wystarczy przed instalka skopiowac na inna partycje pliki OE a po formacie i wgraniu windy po prostu je podmienic. Ja tak zawsze robie. Przy 5 skrzynkach trwa to jakies 10 minut. Jesli masz jedna to moment.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

THNX...

No i dalej nie wiem czy ABIT KV7 czy teraz cos na NF2?

Chyba jednak KT600, bo fsb wieksze niz 200 MHz mnie nie interesuje, a po lekturze kilku testow i przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na roznych forach na jego temat jestem coraz blizszy wyboru...

Co do fsb>200 to jakoś nie chce mi się wierzyć by nie poszedł. Skoro ja na dzielniku 5 mam bezproblemowo teraz 206 :D :D :D

Jako właściciel abita od razu polecam zajrzenie pod radiator na chipsecie bo przynajmniej u mnie nie było pod nim nic - pasta wyparowała :wink:

Zmiana samego radiatora na nowy (pociąłem slotowego radiatora i wziąłem środek) dała możliwość + 6 na magistrali (może nawet więcej).

A co do ustawiania fsb > 200 to każdy na początku pisze iz nie będzie, albo że mu nie zależy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...