SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 :?: :?: :?: Eclipse mozesz powiedziec jaka najnizsza wartosc Vcore oferuje BIOS tego ABIT'a KV7 - czy jest to 1.1V :) benek zobacz sobie w recce na OCAddiction :D "The CPU voltage range is pretty good going from 1.275 to 2.325 volts." http://www.ocaddiction.com/reviews/mobos/a...ios27_small.jpg Na fotce masz maxymalne napiecie, ale minimalnego nie pokazali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 muszę mieć tą płytę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacka Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 czy zalman 7000A zmiesci sie na tej plycie ? na liscie zalmana nic nie pisza o tej plycie :( http://www.zalman.co.kr/english/product/cn...d_list_eng.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 @ spiderman - co do poczty wystarczy przed instalka skopiowac na inna partycje pliki OE a po formacie i wgraniu windy po prostu je podmienic. Ja tak zawsze robie. Przy 5 skrzynkach trwa to jakies 10 minut. Jesli masz jedna to moment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Tez chcialbym miec ta plyte. Na Fsb>200 mi nie zalezy a plyta spasna. Ja cos poprostu nie moge sie nastawic pozytywnie do nforce2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 a nie lepiej dołożyc pare zł i kuipić 8rda+ rev. 2.1? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5273&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 THNX... No i dalej nie wiem czy ABIT KV7 czy teraz cos na NF2? Chyba jednak KT600, bo fsb wieksze niz 200 MHz mnie nie interesuje, a po lekturze kilku testow i przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na roznych forach na jego temat jestem coraz blizszy wyboru... Co do fsb>200 to jakoś nie chce mi się wierzyć by nie poszedł. Skoro ja na dzielniku 5 mam bezproblemowo teraz 206 :D :D :D Jako właściciel abita od razu polecam zajrzenie pod radiator na chipsecie bo przynajmniej u mnie nie było pod nim nic - pasta wyparowała :wink: Zmiana samego radiatora na nowy (pociąłem slotowego radiatora i wziąłem środek) dała możliwość + 6 na magistrali (może nawet więcej). A co do ustawiania fsb > 200 to każdy na początku pisze iz nie będzie, albo że mu nie zależy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Bo nie kazdemu zalezy na FSB>200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...