geryt Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 jak w temacie i nie rugać, że nie szukałem - zarąbiście zależy mi na czasie uwaga: obie w tej samej cenie proszę tylko wybrać którąś z tych dwóch , nie proponować innych ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 wedlug mnie bierz NForce'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 no tez jestem za nf2, a kt600 nie ma co sobie glowy zawracac ;) nforce2 bo: -asynchroniczne taktowanie PCI i AGP (brak dzielników) -via to s-y-f niestety 8RDAE nie ma trybu DUAL CHANEL!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 z tych to ta na nF2 bo nie via to syf ale dlatego, że epox to jedna z najgorszych płyta na kt600. kt600 ma s-ata ale wydajnościowo nF2 powinno być lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 na nF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Oczywiście Greyt, że bierz Epoxa na Nforcie :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Nforce, mimo że jestem przciwnikiem GeForca to polecam NForce'a :lol: nawet nie czujemy jak rymujemy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...