Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 nosze sie z zamiarem przesiadki z sdi na neo+ i mam takie pytanie czy transwery Download512/ upload128 da sie odwrocic tak zeby upload byl 512?? (jesli to jest lamanie umowy skasujcie topic bo ja nieznam warunkow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Nie da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 szkoda bo mi qrde jest uplad durzy potrzebny i niechce kupowac jakiegos lacza za 1000zl mies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 :arrow: zawsze mozesz wziac usluge 'internet DSL' telekomunikacji polskiej. koszta co prawda wieksze, niz w przypadku neostrady, ale cos za cos. w przypadku DSL'a 1 Mbit/s na wyjsciu masz 256 kbit/s, chociaz na duzy upload to i tak malutko. przesiadka z sdi na neo w upload'zie tez troszeczke daje. wczesniej na sdi ludzie ode mnie wyciagali 11 kB/s, a teraz na neo 14-15 kb/s. spora roznica - prawda ;) ale za to download jest juz nieporownywalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Wziąć nie '<span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>'. idsl dużo nie da na uploadzie, 256kbit. Na sdi upload wyciąga się 12,5kb/s ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Wziąć nie '<span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>'. idsl dużo nie da na uploadzie, 256kbit. Na sdi upload wyciąga się 12,5kb/s ;] :arrow: blad w slowie poprawilem - kazdemu moze sie zdarzyc ;) wczesniej stwierdzilem rowniez, ze 256 kbit/s to malutko. 12,5 kB/s czy 11 kB/s - czy to wazne - powiecmy, ze mogl wkrasc sie dozwolony blad pomiarowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...