eon007 Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Witam! Nie wiecie moze czy taki cooler jak w temacie nadaje sie do podkrecania Bartona 2500+? I jeszcze jedno pytanie, a mianowicie - czy nie jest on za glosny?? Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 ach ci nowi... co do podkrecania to pewnie troche podkrecisz;a czy za głośny?? sam musisz sprawdzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Witam! Nie wiecie moze czy taki cooler jak w temacie nadaje sie do podkrecania Bartona 2500+? I jeszcze jedno pytanie, a mianowicie - czy nie jest on za glosny?? Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Pozdr. eon: Mam wielka prosbe powiedz mi jakies masz temperatury na tym volcano przy standartowych ustawieniach proca? PLIZ !!!:roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon007 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jaan narazie nie mam na nim zadnych temperatur bo jeszcze tego coolerka nie mam :) i zastanawiam sie dopiero czy brac jego czy V 7+ ale jak tylko sie zdecyduje na V10 to dam Ci znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jaan narazie nie mam na nim zadnych temperatur bo jeszcze tego coolerka nie mam :) i zastanawiam sie dopiero czy brac jego czy V 7+ ale jak tylko sie zdecyduje na V10 to dam Ci znac aha :D , wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...