elh Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Chlopaki maja siec osiedlowa tak sie sklada ze praktycznie kazdy ma inny OS. Nie interesuje mnie zadne dzilenie lacza ani nic tylko udostepnianie plikow. Taki w miare glowny serwer jest na win2000 na poczatku to wssytko chodzilo losowo pododawalem rozne dziwne protokoly i juz jest prawie ok tylko z win98 nie se nie mozna na tego 2000 wejsc, czasem tez jest problem zeby wejsc z win98 i 98se na winxp normalnie cuda jak tu zrobic jedolita siec zeby kazdy widzial kazdego dyski? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 niech ktos zalozy huba na dc i po problemie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 KaZi: ale zes pomogl :? Na w2k i winXP: polaczenia sieciowe i telefoniczne -> polaczenie lokalne -> wlasciwosci -> protokol tcp/ip -> wlasciwosci -> zaawansowane -> wins -> wlacz netbios przez tcp/ip na w98 odpal udostepnianie plikow i drukarek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 KaZi: bo ja tobie pomogę się stąd wyrwać, jeśli wiesz o co mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 taa kazi w temacie ;) wiec wlaczylem netbios zreszta defaultowo jest wlaczony nawet kombinowalme netbios przez ipx/spx bo to dziwna siec naprwade no ale nic dzis zmienie goscowie 98 na se i zobaczymy co to da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...