maciek_p Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Jak uważacie, co będzie lepsze pod Bartona 2500+: NF7S czy może jakaś płyta z KT600. Nie chcę się bawić w extremalny oc, może tak do 2200MHz. Od razu poleccie jakąs dobrą i dobrze wyposażoną płytkę z KT600. PS: I jakie pamięci polecacie do obu cfg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 chłopie szukaj !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Płyty na NF2 są wydajniejsze Polecam Abita NF7s :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 poszukaj !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 lepiej Abit'a, masz problem z glowy...dziekuje za uwage... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 lepiej Abit'a, masz problem z glowy...dziekuje za uwage... :lol: a nie ma abitów na kt600 ? a KV7 to kto niby robi ? wydajniejszy będzie NF7 ale lepiej wyposażony jest KV7, i wyższe FSB osiągniesz właśnie na KV7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 i wyższe FSB osiągniesz właśnie na KV7. poczekaj az bede mial szybsze pamieci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 i wyższe FSB osiągniesz właśnie na KV7. poczekaj az bede mial szybsze pamieci :twisted: nio radze uwazac na Rosia 8) 8) :lol: :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 równie dobrze ktoś może trafićwypasiony egzemplarz i tak wysoko kręcącego się KV7 i spokojnie pojedzie 250-260 lub nawet więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 równie dobrze ktoś może trafićwypasiony egzemplarz i tak wysoko kręcącego się KV7 i spokojnie pojedzie 250-260 lub nawet więcej. przy ponad 41mhz pci 8O to ja dziekuje postoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 mój śmiga na FSB 230MHz bez modów ale go tak nie puszczam bo nie mam pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 równie dobrze ktoś może trafićwypasiony egzemplarz i tak wysoko kręcącego się KV7 i spokojnie pojedzie 250-260 lub nawet więcej. przy ponad 41mhz pci 8O to ja dziekuje postoje :) fsb260 przy pci 43 -hmm to moze ja lykne jak macie cykora :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 http://www.tomshardware.pl/motherboard/200...0908/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 równie dobrze ktoś może trafićwypasiony egzemplarz i tak wysoko kręcącego się KV7 i spokojnie pojedzie 250-260 lub nawet więcej.No kurde, ja sie nigdy nie zdecyduje jak bedziecie tak pisac... :D Moze tym co tak trafi bede ja, sie zobaczy w next week, jak budzet na mobo zamkne :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Test z Tom's Hardware mozna odrzucic jako wiarygodny jesli patrzysz na porownanie Kt600 z nforce 2 (jak gosciu moze mowic ze nie ma zadnej wydajnosci jak nie dolaczyl plyty nForce 2 do testow, oczywiscie dobrze skonfigurowanej) Jedyna uzytecznosc testu to porownanie plyt KT600 midzy soba NF7S jest lepiej wyposazonyy ma 1 kabel SATa a nie 2 (jak ta z KT600), ale ma przejsciowke, wiec teraz jade na dysku pseudo SATA, Dysk SATA ma takja sama wydajnosc max, troszke nizszy czas dostepu (zabezpieczenie nviddi przed bledami) i znacznie nizsze uzycie CPU, gdzies o polowe od Pat Dalej NF7S ma SondStorma, idealny dzwiek z wyjscia cyfrowego (aka Audigy 2), i z wyjscia anologowego dzwiek dosc dobry (aka SB Live) Trzeba pamietac ze obciazenie dzwiekiem podczas grania moze oznaczac ze po prostu plyta z nforce 2 z wolniekszym taktowaniem FSB lub procka bedzie szybsza W testach tego nie musi byc widac bo dzwiek mozna zawsze wylaczyc podczas Benchmarku Wiec jak chcesz KT600 to zakup Audigy 1/2 (ewentualnie Fortissimo), tylko pytanie czy dobrze pojdzie na wyzszym PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...