dzidzi Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Cześć od samego początku mam problemy z tym telefonem. Jak go kupiłem to po wyłączeniu i ponownym włączeniu musiałem za każdym razem ustawiać date i czas. Na szczęście stało sie to po kilku godzinach i następnego dnia wymienili mi telefon na nowy. Teraz jak ktoś dzwoni do mnie to odbieram połaczenie a dzwonek dalej dzwoni raz wnet bębenki mi nie popękały.Co jest z tym telefonem ??? Proszę o pomoc. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 to już zaczyna być irytujące :evil: mimo że czasami sam daję się wplątać w wątki o GSM albo aparatach cyfrowych na tym formum to ludzie opanujcie się to jest forum o komputerach niedługo zaczną się pojawiać wątki o mikrofalówkach lodówkach i odkurzaczach - wkońcu też sprzęt jak masz problem z gsm to jest od tego odpowiednia grupa dyskusyjna: pl.misc.telefonia.gsm skoro masz Siemensa to jest fanklub tej firmy http://fanklub.fks.pl/ i jest tam też forum dla użytkowników siemensów http://board.fks.pl/ więc wal tam z takimi pytaniami, to jest forum o sprzęcie komputerowym, moddingu, oprogramowaniu, podkręcaniu chłodzeniu itd a nie GSM :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 eeee tam wystarczylo dac tego posta na oslej :wink: ...smigaj z telefonem do reklamacji i sie nie przejmuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 U mnie nic takiego sie nie dzieje, wiec poprostu masz walniety egzemplarz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciopik Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Mam równiez S55 i jak narazie jest ok :D Ale jedna S55 reklamowałem gdyż jak się jednego dnia wyłączyła to juz do życia nie wruciła. Z servisu Siemensa przyszła odpowiedż "usterka z winy producenta" +nowy telefony :twisted: tylko czemu to trwało 3 tygodnie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Kurde nie to forum... OSLA :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...