abrakadabra Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Jestem noobem i pytam sie czy sie oplaca za 360 zl i czy to jest porownywalne z athlonem xp. greet's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Nie ma czegoś takiego jak duronXP+, to tylko wymysł ECS. Ciekawe co tam tak naprawde siedzi? Pewnie duron1300 i to wlutowany na stałe. Do tego zintegrowana grafika, bez slotu agp. Jaka to wersja płyty bo nawet ecs się nie przyznaje co za proc tam siedzi. Na wersji 7,5 oznaczonej 1800+ był duron 1200 :!: Jak potrzebujesz kompa do Worda, Excela i www to styknie. Jak byś chciał coś pogiercować, to z tym sprzętem będzie tak sobie. Sprzęt tani ale CAŁKOWICIE POZBAWIONY MOŻLIWOŚCI ROZBUDOWY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 złożyłem kompa na czymś takim z wlutowanym duronem oznaczonym jako 1200+ (rzeczyw. 900 Mhz) była to pierwsza wersja tej płyty, komp miał być max tani do chaty i hula do dzisiaj bez zwiech - było to ok 1,5 roku temu. Z Athlonem XP nie porównuj tego w żadnym wypadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakadabra Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 dzieki chlopaki za odpowiedz. A jaka plytke i jakiego procka radzicie taniego do gier ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Nie napisałeś o jakie gry chodzi, a od tego wiele zależy - na przykład mój ukochany Championship Manager wymaga Pentium 10 - 100GHz i 10TB Ram, ale za to wystarczy mu S3 Virge jako grafa ;) Rozumiesz że chcesz złożyć coś taniego ale wydajnego. Najoptymalniej to chyba Athlon xp1700+/1800+ (jaki dostaniesz) i ECS L7S7A2 (jezu, polecam ECS 8O ) - całość za niewiele ponad 450 zeta. Nie widziałem testów nowego durona applebred, ale może być bardzo interesujący (zwłaszcza model 1600), duron 1400 kosztuje poniżej 200 zeta. Jak masz troszke więcej kasy to płyta główna na KT400 - albo epox (nie pamiętam symbolu) albo asus a7v8x-x - cena do 300 złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakadabra Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dzieki za odpowiedzi a celerony mowicie ze nie wchodza w gre ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dzieki za odpowiedzi a celerony mowicie ze nie wchodza w gre ??Poczytaj najnowszego chipa tam dosc ladnie zjechali celerony i jest dokladnie wytlumaczone dlaczego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...