yotomeczek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ktoś napełniał cartridge c6578d (kolor) ?? Mam zestawik Black Pointa (strzykaweczki) i problem ... w instrukcni kolejność kolorków żółty, czerwony, niebieski a na nalepce catrige'a czerwony niebieski żółty .... troszkę różne wersje... atramentu nie ma - i na głowicy nie widać jaki kolor gdzie ... HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja mam HP 920 C i cartridge color jest chyba ten sam. Nie mam problemu z zobaczeniem na glowicy kolejności kolorów. Ale jak nie możesz zobaczyć to jest to tak niebieski czerwony żółty patrząc od strony złącza od strony nalepki będzie odwrotnie żółty czerwony niebieski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja mam HP 920 C i cartridge color jest chyba ten sam. Nie mam problemu z zobaczeniem na glowicy kolejności kolorów. Ale jak nie możesz zobaczyć to jest to tak niebieski czerwony żółty patrząc od strony złącza od strony nalepki będzie odwrotnie żółty czerwony niebieski Wielkie dzienks - czyli zgadza się z opisem ( ciekawe dlaczego na naklejce jest cz-nieb-żółty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Ja mam HP 920 C i cartridge color jest chyba ten sam. Nie mam problemu z zobaczeniem na glowicy kolejności kolorów. Ale jak nie możesz zobaczyć to jest to tak niebieski czerwony żółty patrząc od strony złącza od strony nalepki będzie odwrotnie żółty czerwony niebieski Wielkie dzienks - czyli zgadza się z opisem ( ciekawe dlaczego na naklejce jest cz-nieb-żółty) Najprosciej sprawdzic wykalaczka, wbijasz w ta gombke i widac jakie kolorki, tez mialem kiedys zgryz w 845c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Najprosciej sprawdzic wykalaczka, wbijasz w ta gombke i widac jakie kolorki, tez mialem kiedys zgryz w 845c Hehe - próbowałem igiełką - ale śladu nie było ... JEszcze raz dzienks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...