Gość Wintereq Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam Mam problem z dźwiękiem (oczywiście na SS), polega on na tym, że jak przykładowo uruchomie grę FFVII to słyszę muzykę, ale dźwięków podczas walki czy innych rzeczy po prostu nie ma! problem zauważyłem wczoraj, reinstalka systemu była, ale to tak poza tym... sterowniki to nForce 2.03 podpowiem, że zainstalowałem kodeki ACE Mega Codec Pack XP, czy może one coś mają do tego? przedtem takiego problemu nie miałem i wszystko było OK, DX 8.1 używam... dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 No to zainstaluj trochę nowsze drivery. To musi być straszny zabytek. AFAIK ostatnie, to 3.48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja jak zainstalowalem sterowniki nForce 2.03 to po kilku minutach grania i sluchania winAMPa sie dzwiek piepszył i jak przeinstalowalem na 2.45 to juz nie bylo problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 tak, ale mam SS więc sterowniki do Realteka odpadają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 A skąd Ci przyszły do głowy sterowniki realteka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 ja mam 2.45 a problem ten sam co devon; poslucham 15 minut muzy w winampie jak cos sie dzieje to od razu sie zaczyna chrzanic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Przy takim FSB jezeli masz ustawione na tej plycie to nic dziwnego. Tez tak mialem przy >217FSB na tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...