KGB Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 KGB popełnił jeden błąd : nie 28dB ale 26dB ma seria SP80 (tanajlepsza). łożyska olejowe, kilka patentów wyciszających dysk, mnóstwo testów skąd dobiega hałas i drgania i samsung ma w ofercie zawaliste dyski. i 3 lata gwarancji na KAŻDY model.nie popelnilem bledu odczyt/zapis 2.8bela stangotowosci 2.5bela dane z ulotki Samsunga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! do wszystkich, ktorzy pisza "blad" takie komentarze to mozecie zachowac dla siebie, jesli chcecie cos madrego napisac to moze byscie uzasadnili swoje "blad"... dyski WD - nigdy nie kupie takiego dysku, bo nie mam do nich przekonania, Samsungi - to samo co do testow, to akurat ogladalem i nie da sie ukryc, ze to Maxtor bije reszte na glowe. Co do Barki - wierze w firme Seagate, bo nigdy jeszcze mnie nie zawiodla, dyski Seagate sa ciche, z mojego punktu widzenia niezawodne, a i z wydajnoscia radza sobie calkiem dobrze. Przy okazji sa w przystepnych cenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 nie popelnilem bledu odczyt/zapis 2.8bela stangotowosci 2.5bela dane z ulotki Samsunga :D oka, masz rację. musiałem zapamiętać dane innej serii dysków samsunga. czerwone pudło : to kupuj tego seagate jak ju jesteś przekonany bo na razie to ty biadolisz bo nie wiesz co wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! ja nie biadole, od razu napisalem, ze w gre wchodza tylko dyski Maxtor i Seagate, dlatego dziwie sie, ze pojawiaja sie w tym topicu WD i Samsung. Wiesz... testy to nie wszystko, one nie sa w stanie przelozyc dokladnie awaryjnosci dyskow. Nadal mam obawy, bo chce wszystko dopiac na ostatni guzik. Widze, ze po prostu kluczowa role tutaj bedzie musialo przejac moje zaufanie do Seagate. ps. ja nie mowie, ze Samsungi i WD to zle dyski, sa rownie dobre jak reszta, ale nie mam do nich przekonania i to jest moje subiektywne odczucie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 qrne czlowieku, to ze bardzo ci sie podobaly dyski seagate (kiedys tam) to nie ozncaza ze one dalej sa takie dobre! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ale tak się składa że są dobre :) co potwierdzają pozytywne opinie użytkowników. każdy chwali co ma nawet, jeśli ma caviara :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! AMD Rulezz ma racje, kady swoje chwali... AMD poruszyl jeszcze wazna kwestie... miernikiem dobrego dysku jest zadowolenie klientow, skoro klienci chwala dysk firmy X to oznacza, ze sa zadowoleni, a co za tym idzie dysk spelnia ich oczekiwania... Juz zamowilem Barke 120GB 7200.7 8MB Cache :) i reszte jak w podpisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! Samsungi i WD nie wchodza w gre. wybieram SEAGATE 120 GB - 7200 Barracuda 7200.7 8MB :) błąd !!!! Cholerny błąd :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 jesli cichy to barakuda jesli wydajny to raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! Samsungi i WD nie wchodza w gre. wybieram SEAGATE 120 GB - 7200 Barracuda 7200.7 8MB :) błąd !!!! Cholerny błąd :!: A moim zdaniem dobrze zrobil - zreszta zwolennikow Maxtora, Seagate'a i WD bedzie mniej wiecej po rowno - ikazdy bedzie uwazal, ze pozostale 2 sa be. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! Samsungi i WD nie wchodza w gre. wybieram SEAGATE 120 GB - 7200 Barracuda 7200.7 8MB :) błąd !!!! Cholerny błąd :!: A moim zdaniem dobrze zrobil - zreszta zwolennikow Maxtora, Seagate'a i WD bedzie mniej wiecej po rowno - ikazdy bedzie uwazal, ze pozostale 2 sa be. a zwolennikow Samsunga bedzie wyraznie mniej ,a i tak pozostalych 3 maja gleboko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! Panowie, Panowie... przestancie! ten topic nie mial byc wojna pomiedzy zwolennikami roznych producentow dyskow, a jedynie mial mi pomoc w wyborze HDD i pomogl. Sprawe uwazam za zamknieta, wybralem juz dysk, zamowilem i kropka, a czy dobrze postapilem to sie okaze po dluzszym uzytkowaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Podziel sie wrazeniami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Gadacie do bani !!! Ja miałem już trzy Baraki i sie sypały na potęgę a miałem do nich zaufanie....jedyne to to dobre, że jak poszły do serwisu to od ręki wymieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 eeettttaaammmm.....maxtory są dobre...a osobiście mam IBM...i to drugiego i wbrew pozorom to te Vancouver II się nie sypią i śmigają jak maxtory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DVDripper Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TYLKO MAXTOR !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TYLKO MAXTOR !! :D dlamnie za głośny ten maxtor. miałem go chwile w swoim kompie a potem wymieniłem na Barake ( to jest fajne uczucie jak dysku wogóle nie słychać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DVDripper Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TYLKO MAXTOR !! :D dlamnie za głośny ten maxtor. miałem go chwile w swoim kompie a potem wymieniłem na Barake ( to jest fajne uczucie jak dysku wogóle nie słychać) jak masz plastikowa obudowe to nic dziwnego ze ci gral jak na organach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TYLKO MAXTOR !! :D dlamnie za głośny ten maxtor. miałem go chwile w swoim kompie a potem wymieniłem na Barake ( to jest fajne uczucie jak dysku wogóle nie słychać) wlasnie przeszedlem z IBM na Samsunga SP80 i przypomnialem sobie to uczucie ,gdy osobiscie uzywalem Samsunga SV20 :P 3-1 LATA TEMU!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 TYLKO MAXTOR !! :D dlamnie za głośny ten maxtor. miałem go chwile w swoim kompie a potem wymieniłem na Barake ( to jest fajne uczucie jak dysku wogóle nie słychać) jak masz plastikowa obudowe to nic dziwnego ze ci gral jak na organach :D nie mam plastykowej obudowy. wręcz przeciwnie! kieszeń na twardziele odizolowaną od obudowy gumowymi podkładkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Hmmmm....wczoraj kumplowi padła Baracuda :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 mam barracude i caviara oba z 8mb cache ale caviar wyje jak poje..... szlag mnie trafia brałbym barracude Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Witam! AMD Rulezz ma racje, kady swoje chwali... AMD poruszyl jeszcze wazna kwestie... miernikiem dobrego dysku jest zadowolenie klientow, skoro klienci chwala dysk firmy X to oznacza, ze sa zadowoleni, a co za tym idzie dysk spelnia ich oczekiwania... Juz zamowilem Barke 120GB 7200.7 8MB Cache :) i reszte jak w podpisie :) Wiesz ja uważam że bardzo dobrze zrobiłeś ja mam barakude taką jak w opisie i cichutka jest niesamowicie !!! Bardzo dobry wybór moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Seagate Barracuda VII 80 GB 7200 rpm 8 MB cache cichy, szybki i dodatkowo 8 MB cache Maxtory? lol, Seagate'a można jedynie porównać do WD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...