heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 MB: Asus ten na nForce2 Deluxe CPU: AMD 2000+ XP GFX: Radeon 9800pro 128 DDR (oryginalny ATI) RAM: 512 DDR 400 ( pozniej dodatkowe 512) TUNERTV: Herkules SmartTV Stereo HD: Maxtor 80gb 7200 8 mb cache (potem dodatkowy moze wiekszy) CDRW: LG 12/8/32 (pozniej DVD+/-R) DVD: LG 12x Jaki zasialacz to uciagnie z rezerwa na dodatki? Poprosze z cenami jak mozna - i czy zwykla zasilka z obudowa da rade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 chieftek 420W dual fan - 309 zł zwykły zasialcz z obudowy to odrazu sprzedaj albo wywal na smietnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 przy takiej konfiguracji najtanszy zasilacz to jak kola od malucha do M3, warto zaplacic za porzadny zasilacz aby uniknac uszkodzenia drogich czesci komputera o stabilnej pracy nie wspominajac. taki chieftek 420W to rozsadne minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 300 za zasilacz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 300 za zasilacz :(co marudzisz :evil: a na radka 9800pro ci jakos starczylo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 zasilacz nie traci tak szybko na wartosci jak RAM, procesor, karta graficzna czy plyta, uzywam jednego z zasilaczy juz ponad 10 lat wymienilem tylko wiatraczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 300 za zasilacz :(co marudzisz :evil: a na radka 9800pro ci jakos starczylo :? radek a zasilacz to 2 inne bajki :) myslalem ze sobie z obudowa kupie za 150 zeta - a teraz bedzie 450 zeta chyba ze same obudowy sprzedaja taniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 same budy sprzedaja taniej le bez jaj - wydajesz tyle kasy i chyba warto dolozyc dla bezpieczenstwa tego sprzetu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 same budy sprzedaja taniej le bez jaj - wydajesz tyle kasy i chyba warto dolozyc dla bezpieczenstwa tego sprzetu? nie mowie ze nie kupie tego chiefteka ale nie spodziewalem sie ze tyle kasy za zasilacz dam kupie co bedzie trzeba - nie wydaje takiej kasy zeby przez zasilke mi nie chodzilo albo sie popsulo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 dobra jak marudzi to niech zostawi w budzie ten zasilacz a budy (pewnie jaki codegen) i zobaczymy ile pochodzi i co siespali szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Masz taki sprzęcik i chcesz jechac na np. Cedegen 300W?? Ja takiego miałem na sprzęciku jak w podpisie zmieniłem na Sirteca 420 W i temp. na procu spadła bo tamten szais dawał zbyt duże napięcie na proca Także kupuj cos z tej półki albo wyżej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ten ? Chieftec HPC-420-302-DF - 420W ma on jakies dodatkowe zabezpieczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no ten bedzie dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 420W jest jak najbardziej na miejscu ale Chieftec 360w tez sobie spokojnie da rade.A tak przy okazji to troszke mały procek do tej Grafy no chyba ze podkrecisz do ok 2500+ .Amd 2000+ bedzie wąskim gardłem dla radka 9800pro i dlatego tej karty na max niewykozystasz przy takim procku moim zdaniem to powinno byc tak do GFTI3 -1500-2000+ do GfTI4 i radeona 9500pro 2200+ -2600+ a do Radka 9800pro to on pokaze co potrafi dopiero od 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 420W jest jak najbardziej na miejscu ale Chieftec 360w tez sobie spokojnie da rade.A tak przy okazji to troszke mały procek do tej Grafy no chyba ze podkrecisz do ok 2500+ .Amd 2000+ bedzie wąskim gardłem dla radka 9800pro i dlatego tej karty na max niewykozystasz przy takim procku moim zdaniem to powinno byc tak do GFTI3 -1500-2000+ do GfTI4 i radeona 9500pro 2200+ -2600+ a do Radka 9800pro to on pokaze co potrafi dopiero od 2500+ tylko ze procka juz mam od paru miechow - wymienie dopiero jak zaslaby bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Proca puści na 12.5x166 i juz będzie procek dobry :D Aha zastanów sie nad innamobo , np.soltek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Proca puści na 12.5x166 i juz będzie procek dobry :D Aha zastanów sie nad innamobo , np.soltek jakie inne mobo? na nforce? jakie bajery? bo ja nie wiem nic o podkrecaniu itp. jaka jest najstabilniejsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 od paru miechów....ilu dokłądnie :?: Bo pewnie masz na stepingu A0 lub co gorsza 0.18um :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Na solteku narazie jest rekord w FSB wieć ja ją polecam, no chyba zę zależy Ci na maxymalnym wyposarzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 od paru miechów....ilu dokłądnie :?: Bo pewnie masz na stepingu A0 lub co gorsza 0.18um :? 3 miechy - axda2000dut3c aiuga0243mpmw jaki to jest? dobry ? zly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no to zażyles wszystkich ;) moze dobry a moze nie trza podkrecic i sprawdzic :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 no to zażyles wszystkich ;) moze dobry a moze nie trza podkrecic i sprawdzic :twisted: dlaczego zazyles? nikt takiego nie widzial? ma fioletow czerwony kolor a jakie chlodzenie do podkrecania? cos z mnoznikiem trzeba kombinowac? czy fsb? etc. jaki najlepszy cooler do tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 te procki to grzalki- ja mam JIUHB i trzeba sie nad woda zaastanowic jak chcesz go podkrrecac efektywnie ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 to nie bede podkrecal - najwyzej kupie nowy kiedys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 A na ten co ja mam konfig (podpis) zasilacz 300W wystarcza? (taki mam:P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! [OT] virtuomaniak - jak sie sprawuje ta barka co ja masz w podpisie? bo wlasnie zamowilem ten dysk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 HDD calkiem dobrze, jak na razie nie mam z nia klopotow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam! [OT] virtuomaniak - jak sie sprawuje ta barka co ja masz w podpisie? bo wlasnie zamowilem ten dysk :) a od czego jest PW ??? :? :? heavy - nie zaluj na zasilke - kompa bedziesz zmienial pewno nie raz jeszcze a jak raz kupisz konkretna zasilke to tylko bedziesz ja przekrecal do nowego kompa :wink: u mnie w miescie w jednym sklepie gdy kupujesz bez zasilki odliczaja 70zl - czyli trafisz bude za 30/50zl + chieftec 360/420 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Masz taki sprzęcik i chcesz jechac na np. Cedegen 300W?? Ja takiego miałem na sprzęciku jak w podpisie zmieniłem na Sirteca 420 W i temp. na procu spadła bo tamten szais dawał zbyt duże napięcie na proca Także kupuj cos z tej półki albo wyżej :lol: napiecie na proca to plyta daje ,a nie zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...