kane81 Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 ...można dostać Herculesa 9100??? Bo ja nie mogę znaleźć, nawet jak jest w jakimś cenniku to zwykle nie na sklepie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 a gdzie byles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K ] T [ K Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Jak zwykle polecam dwa najpopularniejsze sklepy : www.pcprojekt.pl www.bit.krakow.pl - w bi-cie maja napewno co do lokalizacji innych sklepow : Na ulicy Dietla pomiedzy ulicami Starowislna a Stradomiem znajduja sie dwa sklepy ( nazwy nieznane ). Na Ulicy Gertrudy znajduje sie sklep bodajrze Eurocom jest to odcinek ulicy pomiedzy Podzamczem a ulica Sarego . Na ulicy Stardomskiej znajduje sie ( w bramie ) sklep P&T dalej idac ta ulica w strone Dietla i po przejsciu przez skrzyzowanie idac pod Filarami a nastepnie skrecajac w pierwsza przecznice mamy dwa sklepy Jeden jakis Unknow i HiP ( dwa lata temu to byl najtanszy sklep w Krakowie ) to chyba tyle jezeli chodzi o sriodmiescie oraz sklepy do ktorych mam 5 min drogi 8) K ] T [ K out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 na giełde śmignij w weekend, zobaczysz co kto ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd...HIP - eee, syf Idz lepiej do PolPC, albo do OVERa, ewentualnie do ANISa albo DEKANEXu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 racja ze syf ale jest dekanex owszem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd...HIP - eee, syf Idz lepiej do PolPC, albo do OVERa, ewentualnie do ANISa albo DEKANEXu hehehe widze że zaopatrujemy sie w podobnych miejscach - Dekanex, PolPC , PC Projekt - kiedyś czesto - teraz prawie w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd...HIP - eee, syf Idz lepiej do PolPC, albo do OVERa, ewentualnie do ANISa albo DEKANEXu hehehe widze że zaopatrujemy sie w podobnych miejscach - Dekanex, PolPC , PC Projekt - kiedyś czesto - teraz prawie w ogóle.Nom, kiedys jeszcze zagladalo sie do JOYa, ale to wiadomo jaka firma... ;) Maja prioblemy z uczciwoscia - czeste :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 PolPC? a gdzie to? HIP się zsyfił strasznie, sami nie wiedzą co mają, ale za to można coś oszczędzić. W grudniu kupiłem u nich moją bude z zasiłką za 200 zł, a wszędzie była po 250-260 (mieli jedną i chyba nie zdawali sobie sprawy, że Huntkey to coś lepszego od Codeshita) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 INTAX (kalwaryjska na przeciwko korony)- tanio ale ostatnio żadko co mają w tym sklepie Pcprojekt - tanio i nawet dosyć dobrewyposażenie Apollo (czarnowiejska)- nawet tanio i pełen asortyment Bit (na krzyża)- no mozna powiedziec ze w miare tanio, ale za to mają prawie wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 aa i swego czasu kupowalem w ROMie na Halickiej, ale teraz oni sie chyba zaopatruja w komputroniku :) ale nie zaszkodzi sprawdzic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 PolPC? a gdzie to? HIP się zsyfił strasznie, sami nie wiedzą co mają, ale za to można coś oszczędzić. W grudniu kupiłem u nich moją bude z zasiłką za 200 zł, a wszędzie była po 250-260 (mieli jedną i chyba nie zdawali sobie sprawy, że Huntkey to coś lepszego od Codeshita) :D www.polpc.pl Moja firma sponsorska ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hehehe kryptoreklama co kolego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja polecam Bit -a . Moze nie najtaniej ale jest prawie wszystko .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 www.polpc.pl Moja firma sponsorska ;) :D dorabiasz tam? czy właścicielujesz? troche daleko ode mnie, ale widze że mają spire za 50 zeta (falcon albo whisper rock) - chyba sie wybiore, bo w apollo 70 zeta chcą :( no i promocje na codegeny mają :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ja w Polpc kupiłem miesiąc temu sojego proca z siga na giełdzie. Chyba ich odwiedzę po TwinMosy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hmmm ja przerwe wychwalanie bita - owsze swego czasu spoko ale soattnio czego bym szukal to nie miaja - twinmosow - nie mieli, jak chcialem procek to najpierw musialem gostkowi wyjasnic co to seria jadra, ceny zmieniaja z minuty na minute - servis - minimum miesiac czekania na byle goowno - z gory dziekuje moj ulubieniec to pcprojekt apollo tez spoczko - tylko polemizowalbym ze tanio - poprostu maja prawie wszystko intax calkiem spocz ale z kolei maly wybor i na prawie wszystko trzeba czekac :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Tia ja tez przerwalbym wychwalanie bita, a szczegolnie serwisu.... a dlaczego - jest taki temat na oslej (m)aczce i tam wszystko wyjasnilem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jeśli gdzieś miały by być to TYLKO w Apollo (jak bytałem 2 tyg. temu mieli) i Bicie (którego nie lubię ale mają duży wybór) resztę można sobie odpuścić bo mają to samo czyli prawie żadnego wyboru :evil: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Wszystko ładnie, tylko dzisiaj schodziłem kilka sklepów i nigdzie nie ma i co lepsze nie będzie. Przynajmniej tak twierdzą sprzedawcy. Byłem w PcProjekcie, Apollo, Romie, Vectorze i w paru jeszcze. W Bicie za to w cenniku widziałem, ale cena jest nieprzyjemna 430 zetów. Tak więc jak ktoś zna jakiś sklep gdzie na 100% na chwile obecna mogę kupić tę kartę to byłbym wdzięczny za info. Jutro szukam dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 www.polpc.pl Moja firma sponsorska ;) :D dorabiasz tam? czy właścicielujesz? troche daleko ode mnie, ale widze że mają spire za 50 zeta (falcon albo whisper rock) - chyba sie wybiore, bo w apollo 70 zeta chcą :( no i promocje na codegeny mają :lol: Nie dorabiam ;) Zajrzyj na moj serwis to sie dowiesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Nie ma to jak "Włodipol" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kane81 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Sprawdziłem już większość sklepów, o których pisaliście i nigdzie nie ma. Może ktoś ma jeszcze jakąś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Jak nie ma w tych tu wymienionych to znaczy że nie ma wogóle. Zostaje ci net lub zmienić wybór karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 chyba ze gielda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ale na giełdzie gdzie?? Na stoiskach firm?? Czy od jakiś ludzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nie wiem, przejsc sie nie warto i zobaczyc...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nie wiem, przejsc sie nie warto i zobaczyc...??? Chciałem się spytać, czy kolesie którzy tam handlują są godni zaufania. A na giełdę i tak się chyba pojutrze przejde, bo potrzebuje kilka rzeczy(radiatorków na pamięci, kilka potencjometrów, diod, klej termoprzewodzący, itp. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...