Skocz do zawartości
kane81

Gdzie w Krakowie...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zwykle polecam dwa najpopularniejsze sklepy :

www.pcprojekt.pl

www.bit.krakow.pl - w bi-cie maja napewno

co do lokalizacji innych sklepow :

Na ulicy Dietla pomiedzy ulicami Starowislna a Stradomiem znajduja sie dwa sklepy ( nazwy nieznane ). Na Ulicy Gertrudy znajduje sie sklep bodajrze Eurocom jest to odcinek ulicy pomiedzy Podzamczem a ulica Sarego . Na ulicy Stardomskiej znajduje sie ( w bramie ) sklep P&T dalej idac ta ulica w strone Dietla i po przejsciu przez skrzyzowanie idac pod Filarami a nastepnie skrecajac w pierwsza przecznice mamy dwa sklepy Jeden jakis Unknow i HiP ( dwa lata temu to byl najtanszy sklep w Krakowie ) to chyba tyle jezeli chodzi o sriodmiescie oraz sklepy do ktorych mam 5 min drogi 8)

K ] T [ K out

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd...

HIP - eee, syf

Idz lepiej do PolPC, albo do OVERa, ewentualnie do ANISa albo DEKANEXu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to dorzuce jeszcze Apollo na Czarnowiejskiej - tam kupilem swojego radka a szukalem caly dzien po miescie, jeszcze Intax na Kalwaryjskiej i moze idz jeszcze na Krakowska i sasiednie - Hip, Bino itd...

HIP - eee, syf

hehehe widze że zaopatrujemy sie w podobnych miejscach - Dekanex, PolPC , PC Projekt - kiedyś czesto - teraz prawie w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HIP - eee, syf

hehehe widze że zaopatrujemy sie w podobnych miejscach - Dekanex, PolPC , PC Projekt - kiedyś czesto - teraz prawie w ogóle.
Nom, kiedys jeszcze zagladalo sie do JOYa, ale to wiadomo jaka firma... ;) Maja prioblemy z uczciwoscia - czeste :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PolPC? a gdzie to?

HIP się zsyfił strasznie, sami nie wiedzą co mają, ale za to można coś oszczędzić. W grudniu kupiłem u nich moją bude z zasiłką za 200 zł, a wszędzie była po 250-260 (mieli jedną i chyba nie zdawali sobie sprawy, że Huntkey to coś lepszego od Codeshita) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INTAX (kalwaryjska na przeciwko korony)- tanio ale ostatnio żadko co mają w tym sklepie

Pcprojekt - tanio i nawet dosyć dobrewyposażenie

Apollo (czarnowiejska)- nawet tanio i pełen asortyment

Bit (na krzyża)- no mozna powiedziec ze w miare tanio, ale za to mają prawie wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PolPC? a gdzie to?

HIP się zsyfił strasznie, sami nie wiedzą co mają, ale za to można coś oszczędzić. W grudniu kupiłem u nich moją bude z zasiłką za 200 zł, a wszędzie była po 250-260 (mieli jedną i chyba nie zdawali sobie sprawy, że Huntkey to coś lepszego od Codeshita) :D

www.polpc.pl

Moja firma sponsorska ;) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.polpc.pl

dorabiasz tam? czy właścicielujesz?

troche daleko ode mnie, ale widze że mają spire za 50 zeta (falcon albo whisper rock) - chyba sie wybiore, bo w apollo 70 zeta chcą :(

no i promocje na codegeny mają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ja przerwe wychwalanie bita - owsze swego czasu spoko ale soattnio czego bym szukal to nie miaja - twinmosow - nie mieli, jak chcialem procek to najpierw musialem gostkowi wyjasnic co to seria jadra, ceny zmieniaja z minuty na minute - servis - minimum miesiac czekania na byle goowno - z gory dziekuje

moj ulubieniec to pcprojekt

apollo tez spoczko - tylko polemizowalbym ze tanio - poprostu maja prawie wszystko

intax calkiem spocz ale z kolei maly wybor i na prawie wszystko trzeba czekac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko ładnie, tylko dzisiaj schodziłem kilka sklepów i nigdzie nie ma i co lepsze nie będzie. Przynajmniej tak twierdzą sprzedawcy. Byłem w PcProjekcie, Apollo, Romie, Vectorze i w paru jeszcze. W Bicie za to w cenniku widziałem, ale cena jest nieprzyjemna 430 zetów. Tak więc jak ktoś zna jakiś sklep gdzie na 100% na chwile obecna mogę kupić tę kartę to byłbym wdzięczny za info. Jutro szukam dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.polpc.pl

dorabiasz tam? czy właścicielujesz?

troche daleko ode mnie, ale widze że mają spire za 50 zeta (falcon albo whisper rock) - chyba sie wybiore, bo w apollo 70 zeta chcą :(

no i promocje na codegeny mają :lol:

Nie dorabiam ;)

Zajrzyj na moj serwis to sie dowiesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, przejsc sie nie warto i zobaczyc...???

Chciałem się spytać, czy kolesie którzy tam handlują są godni zaufania. A na giełdę i tak się chyba pojutrze przejde, bo potrzebuje kilka rzeczy(radiatorków na pamięci, kilka potencjometrów, diod, klej termoprzewodzący, itp. )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...