Neo_x Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Siemka... mam taki problem.. moze i maly ale zawsze cos ;) mianowicie.... w moich dokumentach bardzo czesto tworzy mi sie plik spider.sav o wielkosci 1 kb ..... i nie mam pojecia co go tworzy i w jakim celu.. co go usune to za pare dni pojawia sie znowu :| i co z tym zrobic?? :) THX :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Albo wirus albo sadzac z rozszezenia moze to jakis magiczny save od jakiesj gry ;] Bardziej to pierwsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a google to co??? :P Na poważnie to albo wirus, albo sterwonik karty dźwiekowej - http://www.soundcard-drivers.com/drivers/74/74552.htm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ktos gra w pajaczka windowsowego :lol: , powiedzec rodzicom (chyba ze to ty grasz ) zeby nie zapisywali przy wyjsciu stanu gry :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 pozatym zajebisty temat na forum sprzet :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Przeniesione, tamten dział był średnio odpowiedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 ktos gra w pajaczka windowsowego :lol: , powiedzec rodzicom (chyba ze to ty grasz ) zeby nie zapisywali przy wyjsciu stanu gry :lol: eeeeee LOL??!! :lol: no to juz wiem :P wirus to nie jest bo kompa sprawdzalem pare razy roznymi markami...... karta dzwiekowa tez to nie jest bo mam sb oddzielnego a na mobo nie ma karty dzwiekowej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...