stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 witam kolega chce kupic, ja w sumie odkad kupilem 8rda+ wypadłęm z obiegu i nie dokońca wiem co w poszczególnych przedziałąch cenowych jest najlepsze, dodam że nie nie jest on typem "podkrecacza" moja propozycja to: ABIT NF7 Athlon 1700+ (mam możliwośc za 200 mu go załatwić) 256 mb DDR 333 od Kingstona Seagate 40GB Barracuda 7200.7 7200 rpm Hercules Radeon 9100 64MB TV-out DVI-out LG 52x24x52x co do obudowy to sprawa otwarta ale pewnie codeshit jakis cooler na proca pewnie Titan TTC-D5T Copper Version co tu sie nadaję do wymiany, osoba kupująca nie jst za bardzo wymagająca, jeśli chodzi o gry mysle ze 9100 poradzi sobie w miare z tym co jest aktualnie na rynku, można by go zamienic oczywisci na jakiegos ti-4200 slucham waszych propzycji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 wzialbym napewno inny HD i Nagrywarke http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4574 <-- IBM dostaniesz za niewiele wieksza cene 3 lata gwarancji i bardzo wydajny HD... i dodatkowe 20GB http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6151 <-- LiteON napewno lepsza korekcja bledow, szybsze RW, lepsze wykonanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 koniecznie wiekszy hdd - dzis juz gierki nowe smigaja na 3,4 plytach a napisalez ze radka 9100 chce do gier wiec sadze ze te 40gb to stanowczo za malo ... roznice cenowe sa niewielkie na warto doplacic :P co do radka - mam takiego i jestem zadowolony - do gier polecam a to czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 9100 czy ti4200 :lol: POSZUKAJ :lol: i jak poprzednik - zmienilbym Lg ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ok czyli lite-on zamiast lg i troche wiekszy dysk.....tutaj to nie wiem bo koles praktycznie nic nie sciaga z netu, zadko oglada filmy a i fanatykiem gier nie jest, dla niego 40 gb to pustynia bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no ale szybszy HD i z dluzsza gwarancja.. halas na podobnym poziomie chyba nie zaszkodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no ale szybszy HD i z dluzsza gwarancja.. halas na podobnym poziomie chyba nie zaszkodzi? niestety nie maja ibm tam gdzie kupuje caly sprzet :-(, a chce wziac wszystko z jednego sklepu:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 czesto wyminiam (kupuje) sprzet... najczesciej nie maja tego co chce... zamawiam... czekam dzien albo dwa i przywoza... no ale to tak na marginesie ;-) kupuje tez przez internet tam zawsze maja to co chce ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja wiem ale jak wezme to wszystko w jednym sklepie to po 1. bedzie znizka. po 2. zloza to zamnie w kupe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 nie ufal bym sklepowi i sam jednak zlozyl kompa...pewniej a po drugie jaka frajda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 ja ufam bo to kumpla sklep i dla mnie to zrobia elegancko :-) a ja nie mam czasu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 sa w komputronikt ti 4200 taniutkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 a nagryware proponuje teac'a , no i ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 panowie chodzi o to zeby z jednego sklepu było, a niestety ti4200 nie maja :-( www.esc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 stranger: nie kupuj obudowy codeshit ;) Kup Modecoma siakiegos (zaleznie od kasy) - troszke najwyzej doplacisz ale i obudowa lepsza no i sam zasilacz bedzie bardziej git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 akurat nagrywarki Lg sa ok...i maja dobra kulture pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 juz sie dogadalem z kolega w sklepie, doplacam 35 zl i w codeshicie wymieniaja mi zasilke na modecon 300GT noise killer a obudowa nie ma dla kolesia znaczenia, wiec lepiej tanio a zasilke zmienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Zasilacz juz moze byc tem Modecom 300GT no i LiteOn nagrywarke sa bdb :) jak twoj koles chce karte do gier to proponowałbym jakiegos Ti4200 ale jak nie ma to 9100(128bit-firmowke) sa tez bdb . No i pozostaje kwestia ramow Kingstony sa tez dobre ale 256 ramow do dzisiejszych gierek to troszke mało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 nagrywara LG jest spoko ja mam Aopen i plytke 40x nagrywa mi jako 24x (esperanza) ta sama plytka wlozona do LG poszla na 48x w miare cichy sprzet jak na 52x dysk Samsunga 60gb ,zblizona cena i 3 lata gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 lg nagrywarki niesa za zywotne proponuje LiteOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 lg nagrywarki niesa za zywotne proponuje LiteOntylko ze LiteOn sa tak samo zywotne co LG na LG sa 2 lata gwarancji ,na LiteOna nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 lg nagrywarki niesa za zywotne proponuje LiteOntylko ze LiteOn sa tak samo zywotne co LG na LG sa 2 lata gwarancji ,na LiteOna nie wiem a ja wiem i mam 2lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Akurat skladalismy mojemu kumplowi taki narazie wirtualny zestaw bo rowniez mnie poprosil o pomoc w zlozeniu. -AXP 2500+ BARTON -plyta gl na nforce2 (8rda3+ lub cosik podobnego) do 500 pln -R9600pro lub ti4200 (zaleznie czy chce wydac ponad 2100 w sumie) -256 DDR400 -80GB HDD - WD 8MB cache -liteon -jakas buda z 350 W zasilka -mycha z klawa (koniecznie sie uparl na bezprzewodowy zestaw A4tech - 170 pln) Bez monitora wyskoczylo 2100 pln. To cena bez VAT, poniewaz moge tak zalatwic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kumpel niestety nie ma szans odliczyc , wiec musi sie zamknac w kwocie 2000 z vat ti 4200 naprawde powala tak radka 9100??? moze jakis 5600 w takim razie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 lg nagrywarki niesa za zywotne proponuje LiteOntylko ze LiteOn sa tak samo zywotne co LG na LG sa 2 lata gwarancji ,na LiteOna nie wiem a ja wiem i mam 2latahehe to sie chyba standart zrobil: LiteOn 52x24x52 LG 52x24x52 AOpen 52x24x52 wszystko dwa lata gwarancji :twisted: a na niektore dyski tylko rok 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 kumpel niestety nie ma szans odliczyc , wiec musi sie zamknac w kwocie 2000 z vat ti 4200 naprawde powala tak radka 9100??? moze jakis 5600 w takim razie? tego 5600 to odrazu odpusc sobie bo to GNIOTY a nie karty :D jak juz w tej cenie to TI4200 a puzniej 9100 a moze zamiast 9100 Gainwarda Ti200 GF3 sie kręca na 250-550 i cos mi sie wydaje ze tak podkrecony Gainward powinien pobic podkręconego 9100 ,oczywiscie jeden i drugi na standardowym chłodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...