Kubasik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 co myslicie o rheobusie sunbeam?? tu macie linka : http://www.sunbeamtech.pl/products/product...cts-Rheobus.htm wpadl mi w oko i chcialbym przed zamowieniem dowiedziec sie czegos o nim :) mile widziane wypowiedzi wlascicieli tego cacka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Czytalem recenzje i wypada bardzo dobrze. Poszukaj - chyba na moded-kompz bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no bylo - szkoda tylkoze mi sie nie podoba - ale to moja opinia :) technicznie wypadl bardzo fajnie ponoc estetyczne totto ale jak mowie kwestia gustu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 No całkiem ładne ali toto kosztuje bo mi się cennik nie chce ładowac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 100 zl jak mnie pamiec nie myli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 No całkiem ładne ali toto kosztuje bo mi się cennik nie chce ładowac :(99 zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 jest ktos kto ma tego rhebusa?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...