uff...AR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 problem wyglada nastapujaco: sciagalem obrazy plyt. w pewnym momencie transfer znaczaco spadl do kilku kilo. zauwazylem ze pingi do bramy mam ok 5 skund :!: anulowalem sciaganie wrocily do 15-20 ms. po krotkim sledztwie zauwazylem ze nie tylko jak cos duzego sciagam to robia mi sie giganyczne pingi, ale nawet jak laduje sie jakas strona w przegladarce to ping wzrasta nawet do 2 sekund, po czym jak sie zaladuje to pingi dalej kilkanascie ms. :evil: mam neta w sieci osiedlowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Pogadaj z adminem. Przy przekroczeniu pewnej ilości ściągniętych danych pewnie dławi transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 juz ja z nim pogadam :wink: just kiddin' zmienilem ip i maca na kogos z mojej bramy i sprawdzilem - dalej to samo. a jedyny kotakt z adminem jest via mail lub w poniedzialki na telefon. ostanio jak prosilem o forwardowanie portu zebym mogl postawic maly serwerek oblugujacy baze danych to odpowiedzial na maila po tygodniu :( jakies inne pomysly? wlasciwie nie uzywam p2p, a teraz jak ciagnalem slack'a to nawet oraniczenie predkosci dalem do 40 kilo zeby lacza nie zapychac i nagle takie cos :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...