pcuser Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 dzieki za rekord swiata hehe ;) a tak po za tym to tez chyba mam wieksze przekonanie do solteka niz abita (soltek albo epox cos mi sie tak zdaje jezeli chodzi o o/c) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Soltek większe FSB za to ABIT wydajniejszy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 uuua - ależ zażartą dysksję tu rozkręciłem... :D dzieki za wszystkie rady a co bedzie - dam znać!! Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a co w koncu zamierzasz kupic sie pochwal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 HAHAHA - nie chce was roszczarowac ale z moich planów nici bo mialem kumplowi opchnąć obecny zestaw i zmienic na lepszy ale w międzyczasie doszło jeszcze to że dysk mi padł i nie stać mnie będzie na upgrade na razie jeśli sprzedam.... takie to już moje szczęście - a co do tego co bym wziął to chyba był by epox... ps. nie wiecie czy jak mam A1400 z ukruszonym rdzeniem ale działa full wypas oki ;) to mam go sprzedawać jako uszkodzonego czy sprawnego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcuser Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Co ci sie stalo z dyskiem bo moze sie da go jeszcze uratowac ??? A co do procka to ja mialem takiego duronika 1200 tez byl ukruszony i sprzedalem jak nowka, wiec Tobie (jak sie da i qpiec nie jest glupi) wpychaj jako nowke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 oto co sie stało z moim dyskiem.... :[ :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46128&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 dzieki za rekord swiata hehe ;) a tak po za tym to tez chyba mam wieksze przekonanie do solteka niz abita (soltek albo epox cos mi sie tak zdaje jezeli chodzi o o/c) ten rekord swiata to byla ironia :D najwieksze fsb dzialajace stabilnie i w pracy na codzien wycisnieto wlasnie na Abicie KD7 i KD7-E jest to fsb220 ,co robi wrazenie na kt400 i kt333 moj Epox osiagna stabilne fsb225 - choc do codziennej pracy pci 56 to troche duzo :wink: soltek zawsze mial problemy z wysokim fsb ,dopiero teraz wyskoczyl jak filip z konopi z nf2 ultra i goruje nad reszta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Soltek większe FSB za to ABIT wydajniejszy . taaaaa ,koles co jeszcze smiesznego napiszesz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Soltek większe FSB za to ABIT wydajniejszy .BUAHAHAHA, wiesz co, takie bzdury to ty wciskaj kolegom z paskownicy... Wyzsze fsb to wyzsza wydajnosc... Jak na ABICie bedziesz mail takie jak _Vip_ to wtedy porownamy... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Soltek większe FSB za to ABIT wydajniejszy . taaaaa ,koles co jeszcze smiesznego napiszesz :? oczywiście wydajniejszy ze względu na dżwięk. napewno czytałeś tą lekture jak nie to zapraszam. http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-107 w grach róznica wydajności jest znaczna 25 fps. to jest śmieszne co napisałem? no chyba że grasz w sandre i 3 demarki bo tam do testów nie jest potrzebny dżwiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 jedyny plus SS na plytach to wlasnie najmniejsze zrzeranie proca,wiec rzeczywiscie Abit bedzie wydajniejszy,ale kogo to obchodzi na codzien ,jak ktos chce sie scigac o miejsca po przecinku w roznych programach czy grach to jego sprawa pamietam jak Opti 931 miala seryjnie ustawione rzarcie proca 30% ,a ja mialem Cyrixa pr233 bez dzwieku NFS3 za.pier.dal.al az milo ,nawet podkrecenie proca na pr300 tyle nie dalo ,dopiero podkrecenie i obnizenie uzycia procesora na 15% pozwolilo uzyskac ta sama plynnosc ale to byly inne czasy i gralem w software ,dzisiaj juz nie ma takich roznic ,a Q3 nie jest najlepszy do testowania takich rzeczy AC97 tylko o 1.3fps gorszy od Live - to przeciez by znaczylo ze Live wcale dzwieku sam nie obrabia - ten sam Live nazwany Audigi 6 fps lepszy :D a SS gdzies daleko z przodu :? oczywiscie SS bedzie prowadzil w tym zestawieniu ,aleeee mi tu smierdzi jakas optymalizacja - w koncu NV pokazala ze potrafi przystosowac sterowniki dla swoich celow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Soltek większe FSB za to ABIT wydajniejszy . taaaaa ,koles co jeszcze smiesznego napiszesz :? oczywiście wydajniejszy ze względu na dżwięk. napewno czytałeś tą lekture jak nie to zapraszam. http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/154-107 w grach róznica wydajności jest znaczna 25 fps. to jest śmieszne co napisałem? no chyba że grasz w sandre i 3 demarki bo tam do testów nie jest potrzebny dżwiek. TAK i to bardzo....szczegolnie ta roznica 25fps mi sie podoba......a ja sloneczko nie gram w gry juz ladnych kilku latek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ekhem... zeszliście troszke ludziki z tematu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...