BrzozA1 Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Sytuacja jest taka: nie mam odgłosów w grze w/w, moja karta muzyczna to sound blaster live. Prosilbym o jakies konkretne podpowiedzi czym moze byc spowodowane. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 hmm , powodów moze byc kilka Totala to dośc stara gra , może żle działać z twojim konfigiem ; ew. karta m. jest uszkodzona ja mam identyczną kartę i totala mi działało ( na WIN ME ) ; na XP nie testowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 hmm , powodów moze byc kilka Totala to dośc stara gra , może żle działać z twojim konfigiem ; ew. karta m. jest uszkodzona ja mam identyczną kartę i totala mi działało ( na WIN ME ) ; na XP nie testowałem No wiesz! :P Stara gra? :P Najlepsza RTS :) a nie jakies floodo podobne starcrafty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Sytuacja jest taka: nie mam odgłosów w grze w/w, moja karta muzyczna to sound blaster live. Prosilbym o jakies konkretne podpowiedzi czym moze byc spowodowane. :DHmmm... U mnie TA dzialal bezproblemowo na SB PCI128, SB Live, Audigy2. Na XP rowniez nie ma problemow... Sprobuj wlaczyc/wylaczyc '3D Sound'. A jak to nie pomoze to luknij na nastepujace solucje: http://www.tcbw.net/ta/idxS14TA.html http://users.nethit.pl/forum/read/wookash/1851946/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Dzieki za odpowiedzi juz sie uporałem brakowało tylko jakies biblioteki do sterów i pomogło. A tak wogóle to racja TA to najlepszy RTS w jakiego grałem. Ta gra niogdy sie nie nudzi.To pytanie na forum TA to moja.POzdrowienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 To pytanie na forum TA to moja.POzdrowienia :DHaha :D Faktycznie :) Jakos nie zwrocilem na to uwagi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Witam mam pytanie do ludzi grajacych w ta gre jak ustawic multi zeby pograc po lanie chociaz bo narazie mam powaznie problemy i nawet jak inny komp z lanu zobaczy moj serwer to nie moze sie wbic !!!!!! dorzucilem do totala taucup2.3 patch3.1c 3dofiles 1kpatch pliss help !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 wylacz firewalla, musisz miec zainstalowany poprawnie protokol TCP/IP zdefiniuj tez konkretne IP , z dynamicznym tez dziala ale moga byc problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ustawienia lanu mam ok firewalla problem tkwi tylko w total'u tylko gdzie jak co zainstalowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Witam Ostatnio z nudy zagrałem sobie w Total Annihilation w sieci i odkrylem ze gra ma wrecz nieziemska grywalnosc. I mam takie pytanko jezeli ktorys z forumowiczów chcial by sobie popykac ze mna po sieci w wersje podstawowa gry to zapraszam. Moje GG 2233694 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...