lopik_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Jaką możecie mi polecić Karte graficzną z VIVO cena około 500zł THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 radek 9000 pro za 450zł w siriusie a czemu się uparłeś na to vivo za tyle kasy (500zł) mozna kupic niezłego 4200 i na browar jeszcze zostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 radek 9000 pro za 450zł w siriusie a czemu się uparłeś na to vivo za tyle kasy (500zł) mozna kupic niezłego 4200 i na browar jeszcze zostanie dokładnie za tą kasę będzie niezły Ti 4200 ale na VIVO to trzeba jeszcze dołożyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 do gier czy tylko do ~vivo? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja kupiłem prolinka ti4200 128mb z vivo za dokładnie 500 zł jakiś miesiąc temu i jestem b.zadowolony. Zero problemów, obraz jest ok, gry dobrze chodzą, Autocad śmga aż miło. Nic wiecej na razie mi nie potrzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 karolski - autocad większość z nas raczej wogóle nie obchodzi, lepiej napisz jak Ci działa to vivo :) btw: kiedyś miałem okazję przetestować vivo dokładnie na takiej samej karcie jak Twoja, bez probemów zrzucałem całkiem dobrej jakości materiał z cyfrowego tunera TVsat (przez S-Video) w rozdzielczości 720x576, 25fps (pełny PAL), programowa kompresja M-JPEG ~4MB/s zajmowała około 50% mocy procesora A2400+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ja kupiłem prolinka ti4200 128mb z vivo za dokładnie 500 zł jakiś miesiąc temu i jestem b.zadowolony. Zero problemów, obraz jest ok, gry dobrze chodzą, Autocad śmga aż miło. Nic wiecej na razie mi nie potrzeba.gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 W w-wie na giełdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 mi chodzi bardziej o VIVO bo chce zgrywać filmy z TV PS.a jaki do tego trzeba kabel tv ma euro i svideo pliz o linka może z allegro :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly77 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 mi chodzi bardziej o VIVO bo chce zgrywać filmy z TV PS.a jaki do tego trzeba kabel tv ma euro i svideo pliz o linka może z allegro :) :) Zalezy jakie masz WYJSCIA na tv, sprawdz dokladnie bo niektore zlacz to tylko wejscie, a niektore to wlasnie wejscie/wyjscie :arrow: jezeli masz s-video to taki kabel i dodatkwo dzwiek cinchami z jackiem na drugim koncu ktory idzie do wejsci liniowego w komputerze :arrow: jezeli euro to masz przynajmniej dwa wyjscia: - kupic za kilkanascie przejsciowke euro=>svideo i do tego dzwiek tez cinczami - kupic zlaczke euro i wedlug schematu [ na necie spokojnie znajdziesz ] dolutowac w odpowiednich pinach wejscie obrazu; wyjscie obrazu; i dzwiek :arrow: jezeli masz tylko cinche to cinche/cinche i cinche/jack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 no to może to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16381481 IMO się opłaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Hmm jeżeli karty używał byś tylko do celwów związanych z vivo no i morze jeszcze oglądanie filmów oraz do 2d to ja bym ci polecił Ati Rage 128 Pro VIVO będzie o wiele lebszy niż vivo od kard nVidi i karta napewno będzie kosztować te 200zł a jeżeli lubisz sobie popykać w nowsze gierki 3d no to pozostaje ci tylko gf4 4200 albo też czasami można znaleś vivo w radkach 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...