Gość Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 PRAWO ..!!!! na WSHiP !!! jest najlepszym kierunkiem 8)Właśnie tam chodze tyle że na informe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 ja mam maturke za rok :P i sie zastanawiam nad 1) informatyka - polibuda - programowanie 2) informatyka - polibuda - sieci teleinformatyczne.... w sumie to sam nie wiem :P niby programowanie jest spoko, ale sieci tez lubie :? jakas porada :?: ;) ja mam 14 lat ale chyba PKT: 1 bym wybrał .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Tomasir>>>i oczywiście PRYWATNA WYŻSZA SZKOŁA ZARZĄDZANIA I MATKETINGU, normalnie jeden wielki ROTFL Zaczyna mi powoli brakować do Ciebie słów... A tylko dodam iż dyrektor to stanowisko, a nie zawód ale widać nie każdy to zauważa :? A tak gwoli przypomnienia osoba dobrze "zarządzająca" będzie w ogromnej większości wypadków jeśli tylko uda się jej wybić zarabiać więcej niż jacykolwiek znajdujący się "niższej" w organizacji obojętnie czy by byli informatykami, automatykami, czy kimkolwiek innym... Wydatnie nie doceniasz podstaw działania firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 cokolwiek oby szkoła była dobra i wymagająca, a nie jakieś prywatne g*wno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 dokladnie...a co do tego logicznego myslenia mysle ze mam toto :twisted: tylko sie boje czy sie w ogole dostane tam gdzie chce :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...