Pajac666 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 a wiec dzisiaj kupilem sobie cos takiego i jedno co mnie zszokowalo napiecia : 3,3 - 3,54 5 - 5,13-5,15 12 - 12,48. czy ta sa dobre napiecia bo zdaje mi sie ze nie bardzo bo na moim poprzednim zasilaczu byly bardzo podobne a to byl jakis bubel 250watowy. w sumie wszytstko inne ok.dlugie kabelki z zasilaniem.cicha praca 2 wentylki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A niby dlaczego mają być złe te napięcia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Pewnie z mobo odczytujesz? To ja mam na 110W lepsze jak z płyty odczytuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajac666 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 z via hwm.co to jest mobo. jak zanm zycie bedzie zarasz szukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Jako ze jutro mam 2 kartkówki a jest już deczko późno by sie dobrze nauczyć to mam dobry humor i się zlituję :) Tak szczerze mówiąc to ja dochodziłem ze 2 miechy co to jest to mobo zanim mnie olśniło :P Mobo = płyta główna (MotherBoard) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajac666 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 czyli czytaj wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Niezly jestes z tymi 2 miechami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Zmierz miernikiem na wtyczce zasilania na płycie głównej i na wtyczkach od napędów. Na pewno będą różnice w stosunku do odczytu w programie.U mnie 3,3=3,31V 5=4,99V 12=12,05V - uwzględniając błąd ostatniej cyfry w mierniku (METEX) napięcia są u mnie OK (sprzęt jak w podpisie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ghazi, to jest chyba rekord, zglos to do Ksiegi Guinessa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Ghazi, to jest chyba rekord, zglos to do Ksiegi Guinessa ;) Nie pytaj ile myślałem nad tym co to takiego jest "WC" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 to sie lepej nie chwal :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hehehe... to niezly jestes ghazi:P ale ja np nie wiem co to dokladnie jest TOYA. wiem tlyko ogolnie. ktos olsni nooba?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Jeśli chodzi o WC to być może mógłbym się z tobą licytować kto dłużej myślał... :D Oj niełatwo jest być nowym na forum...Czasem łatwiej chyba odczytać receptę wypisaną przez lekarza niz rozszyfrować jakiś text. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hehehe dokladnnie japa. chociaz z wc , mobo , nb , sb to nie mialem problemow :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 No fajnie , ale chyba zagubiliśmy temat topicu !!! To nie Ośla łączka. Wracamy do tematu Panowie i Panie :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hehehe dokladnnie japa. chociaz z wc , mobo , nb , sb to nie mialem problemow :twisted: Sound Blaster :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a wiec dzisiaj kupilem sobie cos takiego i jedno co mnie zszokowalo napiecia : 3,3 - 3,54 5 - 5,13-5,15 12 - 12,48. Ja bym sie cieszył, gdybym miał takie napięcia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 a wiec dzisiaj kupilem sobie cos takiego i jedno co mnie zszokowalo napiecia : 3,3 - 3,54 5 - 5,13-5,15 12 - 12,48. Ja bym sie cieszył, gdybym miał takie napięcia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 heh... south bridge .. a nb north bridge.. juz nie rob ze mnie lolka:P ale serio teraz: co to jest TOYA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 a wiec dzisiaj kupilem sobie cos takiego i jedno co mnie zszokowalo napiecia : 3,3 - 3,54 5 - 5,13-5,15 12 - 12,48. czy ta sa dobre napiecia bo zdaje mi sie ze nie bardzo bo na moim poprzednim zasilaczu byly bardzo podobne a to byl jakis bubel 250watowy. w sumie wszytstko inne ok.dlugie kabelki z zasilaniem.cicha praca 2 wentylki. A na jakim sprzecie masz te napiecia :?: Jakis konfig podasz 3 nie :?: Bo inaczej to ciezko ocenic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajac666 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 sorry ze tak puzno pisze :) athlon palmino 1700+ abit kt7a 133a ti 200 gf3 gainwar ibm 40gb lite on lg 32 live 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 sorry ze tak puzno pisze :) athlon palmino 1700+ abit kt7a 133a ti 200 gf3 gainwar ibm 40gb lite on lg 32 live 5.1 Moj qzyn na Abicie kt7e ma bardzo podobne odczyty, wiec wg mnie to odczyt z mobo jest felerny nie zasilke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 moge ci podac moje napiecia na moim bo mam non stop takie same, może to ci cos podpowie..... 12.22V i 4.95V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Stranger, a z czego je odczytujesz?? Ja w speedfanie tez tak mam, a miernikiem mierzone mam 12.40 i 5.12. To jest na standardowych ustawieniach, bez OC, po OC jest juz gorzej. Chyba rozwiazaniem bedzie oddanie zasilki na gwarancje, jeszcze tylko sprawdze na innym kompie ja... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no ja z mbm odczyt biore proc krecony na 2600 jak w podpisie we wtorek radek on board to bedzie wiadomo jak z tym napieciami faktycznie bo teraz jedyne obciazenie to fsb 166, troche wiatrakow i 2 katody:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jak moglbys zmierzyc miernikiem te napiecia i podac to bylbym bardzo wdzieczny. Moga byc przy takim obciazeniu jak masz... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 toya zajżyj do faq i masz jaki dreamel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...