Oven75 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 W ostatnim Chipie 07/2002 jest artykuł pod tytułem "CHlup hlup" i jest tam kawałek o tym żę można dokleić kawałki aluminium do radiatora na procu. Ale klejem marki P O X I P O L .A ja chciałem się dowiedzieć czy poksipol ma takie dobre przewodnictwo cieplne i czy doklejanie płytek np. miedziańych wpłynie na temp proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 POXIPOL????? czy ich pop..... - ja z poxipolu chcialem robic oslone na blok, zeby mi sie woda nie skraplala!!!!!!! ALE JAJA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Radzą tam też aby przyklejać blok wony ( wykonany ze starego radiatora i pudełka miedzianego ) taksamo poxipolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ogólnie jestem czytelnikiem Chipa ale ten artykuł to troszkę kicha.Mimo to nie jestem ekspertem on WC. Możę sie mylę.( A jak ktoś ma możliwość to niech przeczyta ten artykół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 HEHEH tak więc Ty też czytasz CHIP-a :) . No dziwne maja nie raz mają pomysły :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Akurat tak jak oni to zrobili, to nie widze nic zlego w uzywaniu poxipolu. Poza tym bardzo interesujacy dla mnie okazal sie fakt, ze nie grzala mu sie woda mimo, iz nie mial chlodnicy. Jutro kupuje pompke i rurki i bede mial wc, ale chlodnicy narazie nie mam, wiec zrobie 5l zbiornik wody i bedzie luz. Jak bede mial chlodnice, to zmniejsze ilosc plynu do jakis 2l i upchne w midi towera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 poxipol pod wplywem temperatury robi sie "gumowy", wiec jesli to nie jest WB to pomysl raczej marny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 zibi - serio? hehe to nie wiedzialem :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 ja tak zdzieralem poxipol z proca- wlozylem go do wrzatku na 10 minut, poxipol zszedl pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Napisalem Ci maila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...