ashgan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Facet twierdzi ze ma 9500PRO 256bit ale mysle ze to tylko na kartonie pisze :) Czy sie oplaca brac za 780 zeta ? Karta kupiona w maju wiec New :)I jeszcze jedno czy moj zasilacz marki MODECOM 300Wat zPFC da rade z tym smokiem :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 hmm......nieda sie tak zrobić bo jest inny ukad pamieci nizpowienien.Radzek 9500 bez pro , radek 9700 i 9700 pro mają ukąłd pamieci w kształcie litery L a radki 9500 pro mają w kształcie litery I i niedarady wymusić dodatkowych 128 bitów, czyli sciemnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 gdzie ten facet tak twierdzi?? jak na allegro to na osla do LOLi go... albo 256 bitow i nie pro, albo pro i 128, bowiem 256 bitow i pro to ma radeon 9700 pro :) a jesli kupisz taka karte to lepiej kup sobie mocniejszy zasilaczyk.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ale chyba oplaca sie za 780zeta?/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 na tym konfigu da rade spox... dopytaj go ale cos mi sie widzie ze koles sam nie wie co maa :lol: http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6318&sid=1 wiec jest 150zeta roznicy... chyba warta - jesli wiesz ze karta bedzie cala i zdrowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 nie wiadomo co ta karta przeszla... ufasz mu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Karta mu sie spalila wiec oddal do gwaranta, podczas burzy poszolo mu kilka rzeczy oddal do gwaranta i po pol roku dostal nowa.A w tym czasie kupil taka sama bo niewiadomo bylo czy uznaja.Mam jechac do niego wiec bede mogl przetestowac.Wiec mysle ze bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 jak sie bedzie dalej upierał ze 95p ma 256 bit powiedz zeby sie je.... młotem w czółko a potem opuscił z ceny na np 700 -jak sie okaze ze nie ma 256 tylko 128 po prostu nie ma 95p z 256 bit!!!!!!! looknij dokładnie na układ pamieci jak pisał FuMfel jak są w ksztalcie litery I to jest 95p i nie ma mowy o 256b jak są w literze L to jest to przerobiony 95 i jego nie radzę kijem dotykac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Gostek przeczytal info na pudelku ze 256bit ale o tym juz pisali na frazir.pl ze to blad wiec mysle ze warto ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za 760 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 nie napalaj sie tak strasznie, ja bylbym ostrozny... lepiej powiedz ile masz kasy, bo jakby co to poszukaj sobie nowki 9700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Gostek przeczytal info na pudelku ze 256bit ale o tym juz pisali na frazir.pl ze to blad wiec mysle ze warto ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za 760 :P ja bym nie brał skoro kolo sam nie wie co sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...