Skocz do zawartości
B3T0N

OT: (OŁ) : WYNAJMĘ POKÓJ (TTAAAANIO) WE WROCŁAWIU!!! PILNE !

Rekomendowane odpowiedzi

w zwiazku z tym ze juz dorwalem prace, a moi rodzice sie krzywo patrza na to ze pracuje i sie ucze (niestety - tak to juz bywa :/ -pluja sie co chwila o byle co do mnie) , wiec jezeli ktos by mial naprawde tanio do skombinowania pokoj dla bidnego ucznia technikum ;) pracujacego za marne grosze....to niech cosik napisze .... :) - to jest serio topic - niestety tak juz bywa to w zyciu : / ehhhh....... trzeba zaczac zyc na wlasny rachunek :(

i bez pouczen prosze : /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO NIE JEST POUCZENIE

Wrocek to dosc duze miasto ewnie jak wszedzie w centrum mieszkania beda drozsze co pewnei wiesz. Poszukaj moze w jakis ogloszeniach z gazet i w necie. Teraz duzo ludzi potrzebuje kasy nawet zlamany grosz potrzebyuja takich ja Ty i inni. Sam mam obcego czlowieka pod dachem Mieszkam w brukseli. Tu wiadomo jest inne zycie i za pokoik 6*4m rodzice biora ok150E z oplatami na miesiac .W polsce bedzie duzo taniej napewno cos znajdziesz tylko zebys nei trafil na jakiegos alkocholika czy ch. wie kogo . Chyb ze sszukasz pomocy u kogos z tweak to co innnego

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz jak Ci nauka zle idzie to sie nie dziwie rodzicom....

a jak dobrze to hmm pogadaj z nimi o tym

bo wiesz zycie jest tak poukladane ze najpierw jest czas na nauke a jak zdobedziesz odpowiedni level :P to idzies zdo pracy, a jak nie radzisz sobie z dwiema rzeczami na raz to zjebiesz szkołe i co CI z tych "marnych" groszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi