B3T0N Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 w zwiazku z tym ze juz dorwalem prace, a moi rodzice sie krzywo patrza na to ze pracuje i sie ucze (niestety - tak to juz bywa :/ -pluja sie co chwila o byle co do mnie) , wiec jezeli ktos by mial naprawde tanio do skombinowania pokoj dla bidnego ucznia technikum ;) pracujacego za marne grosze....to niech cosik napisze .... :) - to jest serio topic - niestety tak juz bywa to w zyciu : / ehhhh....... trzeba zaczac zyc na wlasny rachunek :( i bez pouczen prosze : / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 TO NIE JEST POUCZENIE Wrocek to dosc duze miasto ewnie jak wszedzie w centrum mieszkania beda drozsze co pewnei wiesz. Poszukaj moze w jakis ogloszeniach z gazet i w necie. Teraz duzo ludzi potrzebuje kasy nawet zlamany grosz potrzebyuja takich ja Ty i inni. Sam mam obcego czlowieka pod dachem Mieszkam w brukseli. Tu wiadomo jest inne zycie i za pokoik 6*4m rodzice biora ok150E z oplatami na miesiac .W polsce bedzie duzo taniej napewno cos znajdziesz tylko zebys nei trafil na jakiegos alkocholika czy ch. wie kogo . Chyb ze sszukasz pomocy u kogos z tweak to co innnego pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 B3T0N ale net musi byćnie :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Z kąd ja to znam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 tanio to sie mało gdzie znajdzie ... powiem więcej ... tanio to już nima :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 tak tanio,ładnie, w centrum, nowe bloki,obowiązkowo park i sklep sporzywczy, blisko przystanku miekszanie co najmiej 60m^2 i tanio :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 tak tanio,ładnie, w centrum, nowe bloki,obowiązkowo park i sklep sporzywczy, blisko przystanku miekszanie co najmiej 60m^2 i tanio :>tego nie powiedzialem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 wiesz jak Ci nauka zle idzie to sie nie dziwie rodzicom.... a jak dobrze to hmm pogadaj z nimi o tym bo wiesz zycie jest tak poukladane ze najpierw jest czas na nauke a jak zdobedziesz odpowiedni level :P to idzies zdo pracy, a jak nie radzisz sobie z dwiema rzeczami na raz to zjebiesz szkołe i co CI z tych "marnych" groszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Ja ci moge wynająć ale całe mieszkanie :) Na celtyckiej 3 pokoje z kuchnią i łazienką :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...